2777
2789

دوسال و هشت ماه

لعنت ب لحظه لحظش

و البته باعث و بانیش

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم تو 8 ماه عقدمون همش تفریح بودیم و روستاهای اطراف شهر شوهرم خصوصا ک تابستون بود وقت میوه‌های خوشمزه😁

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
اره کم و بیش این هس😥

همونه 

وگرنه که بعد عروسی هم شما باهمون مرد باید زندکی کنید دیگه 

منم که میگم عالی بود بخاطر این بود که هم خانواده خودم هم همسرم هردوی مارو به شکل عجیبی دوست دارن و اصلا و ابدا اهل دخالت و حرف و کنایه نیستن 

خودمونم از اول قرار گذاشتیم که هیچکدوم حق نداریم بخاطر مسایل بقیه اوقات خودمونو تلخ کنیم و خداراشکر تو این 15 سال پابند موندیم به قرارمون 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

۲سال

عالی بود

راهمون دور بود اما هروقت ک همسرم میومد میرفتیم مسافرت و تفریح

عالی گذشت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
۱۶روز.

چ خوب کاش مال من نهایتا۲ماه بود.

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)

حدود یکسال. از پنج دقیقه بعد عقد خانواده اش پشیمونم کردن😑 چن ماه اول خودم رو زدم ب نفهمی. خوش گذشت. بعد دیدم با بیخیالی من اونا پررو تر میشن. دیگه از اونجا دعواهامون شروع شد. همسرم بد نیس ولی خانواده اش خیلی وقیح ان. الان ک خونه خودمونیم راحتترم. ولی همچنان گه گداری نیش میزنن

خدایا سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم