ما سه سال اولا خیییلییییی خوب بود ولی اخراش دیگه خیلی عذاب اور شده بود.چون جای مشخصی نداشتیم و شوهرم توقعی ک باید حونه ما بخابی منم درس میحوندم و از اون طرفم خب سختم بود خونه مادرشوهر..برا همین همش دعوا بود سر جامون ک خداروشکرررر راحت شدیم
💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍 💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻 🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
حتی الانم عالیه و هیچ بحت و دعوای جدی نداشتیم خدارشکر
چون عاشق همیم و خونواده های خیلی خوبی داریم عالیه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر ماچون نزدیک بودیم خانوادش واقعااذیت میکردن افتضاح بود
خونواده ک بد باشن از راه دورم کرم میریزن
من خوش شانس بودم ک خونواده شوهرم خیلی دوسم دارن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
عزیزم میخاستم همینو بگم که خودتون گفتید خانواده ها ی خوبی داریم.چون خانواده ها خیلی موثر هستن خیییلی ...
اره خیلییی. خدارشکر خونواده شوهرم ماهن
خونواده منم با شوهرم مث پسرشونن