من شوهرم معتاده و سه سال عروسی کردم یه بچه یه سال و نیم دارم چندین بار رفته کمپ اما فایده نداشته اصلا خرج زندگی نمیرسونه و بیکار ..خواستم بگم اگه بخوام برم طلاق بگیرم باید چیکارکنم غیابی بگیرن مهرمو بزارم اجرا چقد طول میکشه تا جدا بشم بچه هم نمیخوام پیش خودم باشه میخولم بدمش خانواده پدرش ینی دادگاه این اجازه میده به من
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
چقدر بی احساسا و سنگدلی بیچاره بچه شما که هیچ حسی به بچتون ندارین 30 تومن می دادین یه کاندوم که اون بچه بیچاره این طوری اواره نشه اخه به توهم می گن مادر بچه می خوای بدی دست پدر معتادش
لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
من همه این راه هارو رفتم اگه میخوای غیابی طلاق بگیری اول نفقه و اجرت المثل رو بزار اجرا بعد که حکم گرفتی بعدش تقاضای طلاق کن البته این در صورتیه که نتونه نفقه بده