2777
2789
واقعا پدر معتاد مادرم  بدتر از اونا برا اینکه جلوی خوشگذرونیشو نگیره می خواد ولش کنه به امونه خ ...

چی بگم والا بلاهایی ک سر من اومد سر هیچ کس یجا نیومد ولی من بخاطر بچم نشستم سر زندگیم نمیدونم بعضیا چجور مهر مادری ندارن ک بخاطر ازدواج بعدیشون قید پاره تنشون میزنن 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره تروخدا ولش نکن بازم برات دل میسوزنه دختر دایی منم بچه طلاق چند ساله مامانش رو ندیده محبت مادری ندیده از لحاظ روحی داغونه الان ۱۳ سالشه شب ادراری داره مادربزرگ ام نگه اش میداره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
عزیزم بچه خرج داره من که نمیتونم تنهایی بزرگش کنم 

اسی بچت همین تو پروفایلته ؟ 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

طفل معصومو می خوای ول کنی بری پی علاوطی و خوشگذرونی که چی نکنه به باباش خوش بگذره یعنی هیچ حسی به اون بچه نداری تو واقعا نمی دونم خدا چرا افرادی مثل تو خلق می کنه مطمئن باش هیچ وقت خوشبخت نمی شه اه اون بچه دامنتو می گیرن و به خاک سیاه می شونت

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
عزیزم بچه خرج داره من که نمیتونم تنهایی بزرگش کنم 

بروکارکن بهترازاینه بیفته دست یه معتاد که پس فردا یا بفروشش یا اعضای بدنشو بفروشه یا اینم مثل خودش معتاد کنه من اگه بودم حاظر بودم برم کلفتی کنم ولی بچم پیش خودم باشه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
بروکارکن بهترازاینه بیفته دست یه معتاد که پس فردا یا بفروشش یا اعضای بدنشو بفروشه یا اینم مثل خودش م ...

چقدرخوب شعارمیدین

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

اسی اشتباه میکنی تو فکر میکنی بچه رو بزاری و بری خوش بگذرونی و ازدواج کنی بیشتر میسوزه 

از بچت نگذر بجای این کارا دست بچتو بگیر و برو داغ خودتو بچتو بزار رو دلش برو با بچت دنبال خوشبختی نه تنهایی 

الان بگم اه بچه بگیرت ب هیچ جا نمیرسی 

بحث ازدواج مهر ماددی نیس بحث خرجه ک من پدرم زن دلره و بچه و نمیتونه خرج بچه متم بده اخه 

چرا عزیزم دقیقا بحث اینه که نمی خوای دست و پاتو ببنده برا ازدواج مجدد ولی مطمئن باش بدبخت می شی چون اهش می گیرت وگرنه می رفتی کار می کردی