2777
2789
عنوان

شوهرم هميشه تو ذوق ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٥سال اره دقيقا

عزیزم پس فک نکنم بشه کاریش کرد

.اون از خر شیطون نمیخواد پیاده بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شماها سفر خارج از کشورم برین شال و روسری سر میکنید؟

اره🤭🙉🙊

دیگه مص اونا میشم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
عزیزم پس فک نکنم بشه کاریش کرد .اون از خر شیطون نمیخواد پیاده بشه

خستم كرده اصن دوست ندارم باهاش جايي برم حوصلش رو ندارم فقط نميدونم چيكار كنم 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
وای چه حرفایی میزنید شما مگه میشه ادم تو مهمونی خودمونی پوششش جوری باشه ک انگار اومده ختم انعام؟ پ ...

خیلیا اونجوری که گفتید هستن 

کسی که به محرم و نامحرم معتقده خوب میپوشونه خودش رو دیگه چه این نامحرم فامیل باشه چه عابر خیابون ...

ولی مشکل اینحاست که همسر استارتر اخه مذهبی هم نیست وانگار داره نحکم میکنه برای این موضوع 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اخه غیرت گیر دادن نیست که عزیزمن مگه زن چه خطای بزرگی داره ازش سر میزنه که رگ غیرت مرد بخاطر چنین م ...

تو ایران به مردی که اجازه نده هیج کاری بکنی..سرکار بری.به خودت برسی لبخند داشته باشی رو میگن با غیرت

.در صورتی که اسم چنین شخصی مریض روانیه...بعد چقدم ذوق میکنن شوهرم با غیرته😑😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خستم كرده اصن دوست ندارم باهاش جايي برم حوصلش رو ندارم فقط نميدونم چيكار كنم 

بشین باهاش حرف بزن بگو من دیگه نمیخوام کوتاه بیام

مدل زندگی من مثل تو نیست و تو هم اینو قبلا میدونستی پس الان به حرفت گوش نمیکنم.