2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اعتیادداره عزیزم بهش جنسی نه ها فقط پیام بازی زنگ

خدا شفاش بده

قدر خودتو بدون عزیزم نمیتونم بهت بگم برو سقط کن گناه کبیره اس ، ولی در مورد شوهرت اگه هر کاری کردی درست نشده ، تو دلت بکشش دیگه بخاطر رفتارو کاراش ناراحت نشو ،واسه خودتو بچه هات زندگی کن اگه دیدی نمیتونی تحملش کنی تا وقتی که شرایط جدایی رو فراهم کنی بمون کنارش ، سعی کن قرص اعصابو زیر نظر دکترت کم کنی بعد ولش کنی قدر خودتو بدون خواهر گلم 

خدایاشکرت توتمام سختیام امیدم به خودش

ب چشم خعلی چیزا دیدم از حکمتش، از ته دل میگم؛ چیزی ک بد میدونستی و نمی پسندیدی بعدها برات شاید اسباب خیرهای بزرگی بشع🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
خدا شفاش بدهقدر خودتو بدون عزیزم نمیتونم بهت بگم برو سقط کن گناه کبیره اس ، ولی در مورد شوهرت اگه هر ...

من تمام امیدم بچه هامن.دیگه حتی برام مهم نیست بخوام غصه اشوبخورم فقط فقط بچه هام من مادرم رسالتم مادربودن بایدتکمیلش کنم .مادرتواتیش هم باید بسوزه برابچش مگه غیراین.شوهرمم به درک بزارخوش باشه دیدارمن واون باخدا