2777
2789
عنوان

شوهرم هميشه تو ذوق ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 121 پست
میگه غیرتیه خب حقم داره والا فک کن مرد باشی زنت جلوی مردای فامیل برقصه ادم حالش بد میشه.

اين چيزا واسه ما عاديه و حرفش ب خاطر اين غير عاديه برام ب خاطر همين اديت ميشم و از ازدواجم پشيمونم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
دقيقا الان ك شده چيكار كنم ،چرا من بايد همش كوتاه بيام

بحث کوتاه اومدن نیست...کار صحیح همینیه ک شوهرتون میگه...باید خداروشکر کنی از این جنبه به قضیه نگاه کن ک شوهرت با اعتقادش باعث میشه کمتر گناه کنی...درسته شما عدت داری ولی بلاخره چ بخوای چ نخوای گناهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر همه جوره عالیه یکم کنار بیا..منم شوهرم عالیه خدا روشکر..ولی مثلا اونجوری که قبلا روسریم میفتا ...

هيچ مهموني و جشن و مراسمي ب خاطر اين اخلاقش نميتونيم بريم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
اين چيزا واسه ما عاديه و حرفش ب خاطر اين غير عاديه برام ب خاطر همين اديت ميشم و از ازدواجم پشيمونم

بله خب ادمایی که روش زندگیشون مثل هم نیست کنار هم اذیت میشن

شما هم حق دارید ادم باید اختیار خودشو داشته باشه

پس از چه نظر میگه؟ 

غیرتیه دیگه

تعصب

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
میگه غیرتیه خب حقم داره والا فک کن مرد باشی زنت جلوی مردای فامیل برقصه ادم حالش بد میشه.

اره 

من که جنبه مذهبیش خوب برام خیلی مهمتره 

نمیدونم اگه دین معیارم نبود چجوری رفتار میکردم 

ولی خیلی از آقایویونو در اطرافم میشناسم که حتی اهل نماز و روزه و دین هم نیستند ولی دوست ندارن خانوماشون جلوی غریبه ها پوشش نیمه داشته باشن یا برقصن و...

فک کنم بین ایرانیا مرسومه ....

من خودم این حرفا ازسمت یه مذهبی که خودشم رعایت محرم و نامحرم میکنه برام قابل قبولتره پذیرفتنش 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه جوری از پوشوندن مو دفاع میکنید انگار همتون خانم جلسه ای هستید!😒واسه همه که مهم نیست!خود منم با ا ...

پس این همه بی حجاب تو خیابون یا هرجا میبینم کیان😑🤪🤐🤔

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

وای چه حرفایی میزنید شما

مگه میشه ادم تو مهمونی خودمونی پوششش جوری باشه ک انگار اومده ختم انعام؟

پوشیدن لباس لخت و پتی رو تایید نمیکنم . ولی ی لباس پوشیده بی روسری چ مشکلی داره اخه

انسانم آرزوست
هيچ مهموني و جشن و مراسمي ب خاطر اين اخلاقش نميتونيم بريم

واای تاپیکاتو دیدیم!تفاوت سنیتون چقده؟حس میکنم شوهرت مث این باباهای مرد سالار باهات رفتار میکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره  من که جنبه مذهبیش خوب برام خیلی مهمتره  نمیدونم اگه دین معیارم نبود چجوری رفتار ...

من مذهبی نیستم

اما از اونجایی که خودم بشدت غیرتی ام و اگه شوهر کنم قطعا دیوونه اش میکنم واسه همینم غیرت مرد رو درک میکنم😅

اما درکل قبل از ازدواج ادما باید همو بشناسن و با کسی که روش زندگیش مثل خودشون نیست ازدواج نکنن وگرنه زندگی جهنم میشه براشون.