2777
2789
عنوان

شوهرم هميشه تو ذوق ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 121 پست
قبل ازدواج چی توافق بشه؟ انقد قبل ازدواج ادما داغن همه چیو قبول میکنن ادم تو زندگی ک میره همو بیشتر ...

منم‌دوست بودم ولی همه چیزو منطقی رفتم جلو..چون اولین کسی که واسم مهم بود خودم بودم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خیلیا اونجوری که گفتید هستن  کسی که به محرم و نامحرم معتقده خوب میپوشونه خودش رو دیگه چه این ن ...

خب غیرتیه رو زنش بخصوص ازدواج سنتی نباشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راست میگه سوهرت،فامیل هم نامحرمن،فرقی با مردای توی خیابون ندارن برای حجاب

خب تو خونه ادم راحته هر طور كه دوست داره ولي بيرون مجبوريم مجبور وگرنه اونم سر نميكرديم😊

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
خب تو خونه ادم راحته هر طور كه دوست داره ولي بيرون مجبوريم مجبور وگرنه اونم سر نميكرديم😊

شما دینت چیه؟!

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

۵سال اختلاف سنی زیاد نیست که‌‌‌‌....ولی خوب این مسائل باید قبل ازدواج بهش فکر کنی الان باید باهاش کنار بیای همین ..هرچند حرف شوهرت درسته ..ولی با این حال حد وسط و بگیر تموم بشه اشکالی نداره رقص لباس آنچنانی و بزار برای خلوت دونفرتون بیشتر خوش میگذره ..تو جمع هم یه لباس لختی نگیر تا شوهرتم راضی باشه ..با یه شال خوشگل چه اشکالی داره به خدا زمین و آسمان و قاطی نمیشه ..زندگیتون مهم تره

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
منم ب خاطر خانوادم نميخوام جدا بشم چون ب خواسته ي خودم بوده

هیچ فقط بخاطر این دلیل مسخره خودتو بدبخت نکن..خب هر آدمی ممکنه اشتباه کنه..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم‌دوست بودم ولی همه چیزو منطقی رفتم جلو..چون اولین کسی که واسم مهم بود خودم بودم

اره بابا اصلا ربطی به دوستی و غیر دوستی نداره

ادم عاقل و بالغ باید متوجه باشه داره وارد یه زندگی جدید میشه و همه جوانب رو بسنجه

مشکلات قطعا تو هر زندگی هست اما نباید این مشکلات درباره چیزایی باشه که معمولا اولین سوالات هرشخصی موقع ازدواجه.

اره بابا اصلا ربطی به دوستی و غیر دوستی نداره ادم عاقل و بالغ باید متوجه باشه داره وارد یه زندگی جد ...

👌👌👌

شماها سفر خارج از کشورم برین شال و روسری سر میکنید؟

من بله 

چون  خارج از کشور هم من یه مسلمانم هنوز 

اگه یه روزی دینم رو تغییر دادم شاید روسری سر نکنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️