الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم راست میگه سوهرت،فامیل هم نامحرمن،فرقی با مردای توی خیابون ندارن برای حجاب
خب تو خونه ادم راحته هر طور كه دوست داره ولي بيرون مجبوريم مجبور وگرنه اونم سر نميكرديم😊
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
۵سال اختلاف سنی زیاد نیست که....ولی خوب این مسائل باید قبل ازدواج بهش فکر کنی الان باید باهاش کنار بیای همین ..هرچند حرف شوهرت درسته ..ولی با این حال حد وسط و بگیر تموم بشه اشکالی نداره رقص لباس آنچنانی و بزار برای خلوت دونفرتون بیشتر خوش میگذره ..تو جمع هم یه لباس لختی نگیر تا شوهرتم راضی باشه ..با یه شال خوشگل چه اشکالی داره به خدا زمین و آسمان و قاطی نمیشه ..زندگیتون مهم تره
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
شماها سفر خارج از کشورم برین شال و روسری سر میکنید؟
من بله
چون خارج از کشور هم من یه مسلمانم هنوز
اگه یه روزی دینم رو تغییر دادم شاید روسری سر نکنم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️