2777
2789
عنوان

بچه چهار ماهم حالش خیلی بده دیگه اشکم دراومده

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
بعضیا تا6ماه دارن خودت غذاهای نفاخ نخور یا همراهش نه بعدش عرق زیره بخور روزی دو سه بارم قاشق کوچولو ...

خدا بهم رحم کنه😧

روزی یه لیوان دم‌ کرده زیره میخورم 

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
خدا بهم رحم کنه😧 روزی یه لیوان دم‌ کرده زیره میخورم 

الهی.....

به بچه هم روزی دوقاشق یه بار صبح یه بار شب بده

خیلی سخته اما مطمئن باش توو شش ماهگی دیگه از این خبرا نیس صبح که از خواب بیدار میشه خیلی معذرت میخوام با تمام قوا از بالا و پایین دل پیچه رو دفع میکنه 😁

⁦(✷‿✷)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی..... به بچه هم روزی دوقاشق یه بار صبح یه بار شب بده خیلی سخته اما مطمئن باش توو شش ماهگی دیگه ...

واقعا یعنی شش ماهگی آروم میشن بچه ها؟میشه باهاش مهمونی رفت؟

البته6ماه خونه پرشو دارم میگماااااا شاید زودترم خوب بشه پستونک نمیخوره؟خیلی کمک میکنه به هردوتون

نه اصلا با پستونک میونه خوبی نداره ولی گول زن رو میگیره

اره بابا الانم باهاش برو نذار به سکوت عادت کنه وگرنه جاهای شلوغ بعدا همش نق میزنه و بهونه میگیره

الان درگیر کولیکشم منتظرم فقط کولیکش تموم شه😧

دل درد...مثلا از عصر تا شب جیغ بزنه و پاهاشو تو شکمش جمع کنه؟ من‌پیر شدم‌ سر دل دردای پسرم همه میگن ...

ن نداره. اونشب اینجور شد شربت دایمتیکون آلمانی بهش دادیم باورت نمیشه نیم ساعته خوب شد. ینیجوری دردداشت ک جیغ میزد نفخ داشت شکمش. اسمشDAYUNIX Kidssi COLICهست گلم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
ن نداره. اونشب اینجور شد شربت دایمتیکون آلمانی بهش دادیم باورت نمیشه نیم ساعته خوب شد. ینیجوری درددا ...

ممنونم عزیزم❤