nafaeaghamoonam مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 عنوان بچه چهار ماهم حالش خیلی بده دیگه اشکم دراومده | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست سلام خانوما بچم سه ماه و نیمشه خیلی بد سرما خورده تبم داره دکتر گفته گلوش عفونت کرده خیلی سرفه های بدی میکنه ک دلم براش کباب میشع حتی تو خوابم سرفه میکنه و با جیغ از خواب میپره نمیدونم چیکار کنم چندبارم دکترخصوصی رفتیم داروهاشو سرموقع میدم شما تجربه ای دارین ک بچتون سرما بخوره؟چیکار کردین خوب شد؟برا بچم دعا کنید زود خوب شه دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر 1398/11/11 | 12:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 من نمیدونم به کوچولوی شما میشه داد یا نه از دکتر داروخونه سوال کن شربت آویشن عالیه اگه نشد شربت پلار ... ممنوم عزیزم شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 عزیز دلمممم 😍من دخترم یه بار سرما خورده بود همون داروهاشو دادم تا ۱۰ روز خوب شد، آروم باش عزیزم بچه ... بچه اوله تجربه ندارم از خانواده هم دورم خیلی میترسم شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 یکم زیر سره کوچولوتو بالش بلندتر بذار راحت تر نفس بکشه زیره سر اگه صاف باشه بچه احساس خفگی میکنه میترسه همش جیغ میزنه (✷‿✷)
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 دستگاه بخور سرد داری؟ اره داریم چندروز پیش براش خریدم شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 بچه اوله تجربه ندارم از خانواده هم دورم خیلی میترسم نگران نباش هر چیزی اول داره حالا تجربه میشه واسه بعدی😁 انشاالله هر چی زودتر فسقلیت خوب بشه (✷‿✷)
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 نگران نباش هر چیزی اول داره حالا تجربه میشه واسه بعدی😁 انشاالله هر چی زودتر فسقلیت خوب بشه فدات شم خیلی کمکم کردی شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5207 بخورم میزاریم نفسش بالا نمیاد جیغ میزنه گریه میکنه عزیزم از این اسپری های آبی رنگ هست که اسپری میشه تو دهن با یه وسیله به اسم دمیار واسه استفادش همونو بخر هر ۴ ساعت براش اسپری کن، به هیچ عنوان سرخ کردنی و بوی روغن تو خونه راه ننداز،
ننهعلی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8110 بخورم میزاریم نفسش بالا نمیاد جیغ میزنه گریه میکنه آره پسر منم تو چهارماهگی اینطور شد فقط با شربت زادیتن خوب شد جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 عزیزم از این اسپری های آبی رنگ هست که اسپری میشه تو دهن با یه وسیله به اسم دمیار واسه استف ... باشه عزیزم شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 اره داریم چندروز پیش براش خریدم خب هرشب تا صبح نزدیک بهش روشن کن توشم عصاره اکالیپتوس بریز من از داروخونه خریدم8تومن 4بار استفاده کردم همون یه قوطی رو عالیه خیلی واسه تنفسش خوبه (✷‿✷)
asena74 عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 3245 عزیزم عذرمیخوام سوال بی ربط میپرسم پسرت کولیک هم داشت؟اگه داشت الان که چهارماهشه خوب شده؟ اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 خب هرشب تا صبح نزدیک بهش روشن کن توشم عصاره اکالیپتوس بریز من از داروخونه خریدم8تومن 4بار استفاده کر ... اره حتما میخرم شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 عزیزم عذرمیخوام سوال بی ربط میپرسم پسرت کولیک هم داشت؟اگه داشت الان که چهارماهشه خوب شده؟ کولیک چیه؟ ن تا الان همه چیش عالی بود حتی وزن گیریش شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
asena74 عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 3245 کولیک چیه؟ ن تا الان همه چیش عالی بود حتی وزن گیریش دل درد...مثلا از عصر تا شب جیغ بزنه و پاهاشو تو شکمش جمع کنه؟منپیر شدم سر دل دردای پسرم همه میگنتا ۴ ماه خوب میشه اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
maman23khanoomi عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2383 دل درد...مثلا از عصر تا شب جیغ بزنه و پاهاشو تو شکمش جمع کنه؟ منپیر شدم سر دل دردای پسرم همه میگن ... بعضیا تا6ماه دارنخودت غذاهای نفاخ نخور یا همراهش نه بعدش عرق زیره بخور روزی دو سه بارم قاشق کوچولو به بچت بده خوبه (✷‿✷)