2777
2789
عنوان

خانوما چند تا جاری دارین

589 بازدید | 54 پست

به نظرتون کدوم جاری جایگاه بهتری داره

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

من خودم دومی هستم قراره سه تا دیگه بیان

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوچی ندارم و نخواهم داشت

سووززز به دلتون😁

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ندارم فقط دراینده یک خواهر شوهر ۳ ساله😄

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   

یدونه خواهم داشت

جایگاهش هرچی باشه به من ربطی نداره خب اونم عروسه دیگه

من جایگاه خودمو دارم 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️