2777
2789
عنوان

دختری ۳۱ ساله هستم و هنوز مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی تو این یه سال خودت ته و توشو درنیاوردی ببینی موقعیت ازدواج داره یا نه ؟

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

این چه حرفیه اخه عزیزم .یعنی شما به خاطر ازدواج ناراحتی؟؟!!!!حالا اونایی که ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن !!!مگه همه باید ازدواج کنن .بعدم ازدواج اول بدبختی و تو منجلاب افتادنه .اعتماد به نفستو ببر بالا .کتاب بخون .ورزش کن .کار هنری انجام بده .روابط اجتماعیتو بالا ببر .چه حرفیه که میگی همه ازدواج کردن و بچه دارن من ندارم !!!خب نداری که نداری ..چرا زنان و دخترای ما به خاطر یه موجود مذکر اینقددر خودشونو پایین میارن!!!؟؟

این چه حرفیه اخه عزیزم .یعنی شما به خاطر ازدواج ناراحتی؟؟!!!!حالا اونایی که ازدواج کردن چه گلی به سر ...

به خاطر موجود مذکر نیست هر زنی احتیاج داره ب مادر شدن همسرشدن و تجربه کردن این حسای خوب 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
اسمت عشق است خخخخخ

😁😁😁قابل ندارد .خیلی خاطر خواه داره این اسم 

به خاطر موجود مذکر نیست هر زنی احتیاج داره ب مادر شدن همسرشدن و تجربه کردن این حسای خوب 

اتفاقا گاهی آرامش یک مرد میتونه بهت بده. دلت یه ارامش جدا از پدر و مادر میخاد

خودم تنها

آقا منم 30 سالمه😁

تازه از پارسال دارم به ازدواج فکر میکنم. 

تا 25 سال هرچیزی گزینه مودم میگفتم وقتش نیس زوده 

یه جور نوشتی آدم احساس میکنه حس پیری بهت دست داده😐

من تازه افتادم به فکر ازدواج تو احساس میکنی جا موند و دیر شده. طرز فکرت رو عوض کن گلم😊

من فردا میخوام برم پاساژ درمانی😁 کلی رو روحیه اثر داره.  یهو گلدون گل هم میخوام بخرم واسه سلامت روحم😇 احتمالا نهار هم سه چیز خوشمزه بخرم و به دوستامم بزنگم بیان همو ببینیم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد