2777
2789
عنوان

دختری ۳۱ ساله هستم و هنوز مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 81 پست
دائما در مورد آینده و برنانه هاش می گفت حالا یکدفعه زد زیرش

منم با یکی بودم دائم از ازدواج حرف میزد ولی فهمیدم ادمش نیست کات کردم ولی باور کن تهش شد دوهفته .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اولا که 31 سال تو این زمونه سنی نیست که دیگه از ازدواج نا امید بشی دوما هر کس اتفاقات مهم زندگیش توی یه زمان مشخصی می افته شما هم نگران نباش خودتو مقایسه هم نکن من یه دختر عمه دارم 35 سالشه و مجرده خواهراش بچه دارند و خیلی دیگه از دوستاش ولی اصلا تو این خط ها نیست که فاز افسردگی بگیره اینقدرم خوشکل و عاقله همه ازش مشورت میگیرند والا تا حالا نشنیدم یکی بگه آخی ازدواج نکرده از بس که با اعتماد به نفس و با جذبه است 

اتفاقا گاهی آرامش یک مرد میتونه بهت بده. دلت یه ارامش جدا از پدر و مادر میخاد

اره موافقم .من به نظرم این حرفا ک تو سایت مد شده شوهر اهه اوهه خیلی بی پایه و اساسه .ادم انتخاب درست داشته باشه خیلی بهتر از مجردیه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
به خاطر موجود مذکر نیست هر زنی احتیاج داره ب مادر شدن همسرشدن و تجربه کردن این حسای خوب 

نه عزیزم کی گفته که احتیاجه ؟؟!!ما هیچ احتیاجی به مردا نداریم .اگه خودمون صلاح دیدیم باید ازدواج کنیم نه اینکه بشینیم غصه بخوریم چرا ازدواج نمیکنیم .خداهم گفته ازدواج مستحبه .نه واجب

دائما در مورد آینده و برنانه هاش می گفت حالا یکدفعه زد زیرش

تجربه مامان بزرگم قبل یه خواستگار سنتی:

مامان جان این خر نشد یه خره دیگه.  خر واسه تو زیاده😐😂😁😑

منظور اینکه سخت نگیر شد شد نشد نشد 

باید گزینه مناسب پیدا به وگرنه گزینه زیاده.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نه عزیزم کی گفته که احتیاجه ؟؟!!ما هیچ احتیاجی به مردا نداریم .اگه خودمون صلاح دیدیم باید ازدواج کنی ...

عجبببببببببب 

اول خواهر من شو    

منو به فرزندی بپذیرین با آغوش باز میشم خواهرت با هم برین گشت و گذار 😁

پایه خوبیما

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من ٢١ نامزد كردم الان با تموم وجود دارم درك ميكنم چه غلطي كردم،برگردم به ٥ ماه پيش زير ٣٠ عمرا ب ازد ...

منم همین رو گفتم دیگه، ازدواج یک باید نیست، کسی ازدواج میکنه که میخواد خانواده تشکیل بده... و گرنه برای رفع تنهایی که ادم ازدواج نمیکنه... امیدوارم زندگی خوب و خوشی رو تجربه کنید 🌹

کیمیاگر شده ام ...