2777
2789

سلام خانما..مامان های اینده..گفتم یه تایپیک بزارم جهت تبادل اطلاعات بیشتر..امیدوارم استفاده ببرین...لطفا کسایی دیگه مطلب جدید داره به اشتراک بزار برامون...من مطلب خیلی دارم در مورد تقویت اسپرم..تعیین جنسیت..تقویت رحم برای بارداری...تخمک گذاری...لانه گزینی..علایم بارداری..ولی چون خیلی زیاده یه تعداد میزارم در مورد قبل بارداری وتعیین جنسیت..اگه کسی لازم داشت بقیه مطالب بگه براش به اشتراک بزارم..ممنون از همتون😙😙

اره عزیزم‌لطفا برا ما که تجربه نداریم بزار

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک سوال هم‌ دارم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
اره عزیزم‌لطفا برا ما که تجربه نداریم بزار

میزارم..هرسوالی داشت بپرس تا جایی که خودم اطلاعات داشتم راهنمایی میکنم..اگه اطلاعات نداشتم از خواهرم میپرسم مامایی با تجربه ای میپرسم براتون

من میخوام بعد تعطیلات فروردین برای بارداری اقدام کنم 

دوست دارم ان شاءالله به خواست خداوند نی نی پسر بشه 

از العان میخوام شوهرمو تقویت کنم

نمیدونم‌چجوری؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

من میخام بچه ام بهمن بدنیا بیاد 

باید چه ماهی اقدام کنم‌