2777
2789
عنوان

بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12075 بازدید | 199 پست
دكتراش دوتاشم متخصصن اصلا دانشجو كاري انجام نميده يكيشون خانوم شهرزاد زاده مدرس يكيشونم خانم زهرا حي ...

خوبه کارشون ؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
از خدامه بگه فردا بيا ولي طولاني لامصب پروسش حالا اين وسطم يه دردي نگيري نميودونم اندومترت نازك شه ز ...

من خودم برا هفته آینده وقت گرفتم با دکترعارفی برم ببینم چی میگه. ولی بعیده اینقد زود دوباره سیکل میکرو رو شروع کنن برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف جنبه علمی داره؟ برا منم سه تا انتقال دادن با تشخیص خودشون! سه تا هم گرید آ بودن ولی منفی شد ...

بله ...من برنامه های شبکه سلامت رو میبینم ...دکتر متخصص نازایی اومده بود از بیمارستان ابن سینا

گفت هر چقدر بیشتر انتقال بدن مثلا از دو تا بیشتر ...درصد مثبت شدن میاد پایین 

مثلا سه تا چهار تا انتقال بدن پونزده درصد موفقیت 

دو تا انتقال بدن سی درصد موفقیت ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خوبه کارشون ؟؟

والا ادم از كجا بفهمه كارشون خوبه؟؟؟ از نظر تميزي تميز ولي شلوغه مراحعه كننده زياده از شهرستانا ميان ولي رزومه دكترا خوبه توو نت هم سرچ كني نوشته كه متخصص اين امر هستن ! باردارم شدن كلي ادم اونجا ولي خب درصد اين اي وي اف لامصب سي چهل درصد شايدم كمتر!! من دوتا عملم انجام دادم خب واسه بستري موندن بيمارستان دولتي زياد جالب نيست ولي واسه اين كارا نزديكترين جا اينجاست من اولين بار براي عكس رنگي بهم معرفي كردن! اينجارو روزانه خيلي ادم ميادو ميره قسمت ناباروري! 

مگه دست خود ماست؟؟؟ سري قبلم دوتا بود باز نشد! معلوم نيست اصلا چيه!؟؟

دیگه دکترام ماشالله کیسه دوختن ...

مردم رو میکنن موش آزمایشگاهی والا ...دورازجونت 

اصلا سمت آموزشی ها نرو ...جای معتبر برو 

اینبار الهی خودت باردار بشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من خودم برا هفته آینده وقت گرفتم با دکترعارفی برم ببینم چی میگه. ولی بعیده اینقد زود دوباره سیکل میک ...

ميكرو با اي واف چه فرقي داره!؟ يه مرحله جلوتره!! توو اي واف اسپرم و تخمك در معرض همن اسپرم خودش ميره سمت تخمك؟؟ توو ميكرو تزريق ميكنن اسپرمو؟؟؟؟

دكتراش دوتاشم متخصصن اصلا دانشجو كاري انجام نميده يكيشون خانوم شهرزاد زاده مدرس يكيشونم خانم زهرا حي ...

زهرا حیدر که عالیه...کرج رویش بود دیگه نمیاد ...

دیگه دکترام ماشالله کیسه دوختن ... مردم رو میکنن موش آزمایشگاهی والا ...دورازجونت  اصلا سمت آ ...

دكتراش خوبن ميبينم كه روش و پروسه همه يه جور !!! يه بار بين دوتا اي وي اف خودم حامله شدم ولي سقط شد!! ديگه بعد از دوسال به نظرم عوض كردن دكتر خوب نيست هر چيه اونا ديگه همه چم و خم بدنتو ميدونن!!! اين نظر من ! كلا اين پروسه اي واف همينجوريه از خيلي ها كه حتي خصوصي هم رفتن شنيدم!

زهرا حیدر که عالیه...کرج رویش بود دیگه نمیاد ...

خب ديگه سري قبل خانوم حيدر من و عمل كرد و همينطور انتقال اول سري دوم هم عملم خانوم زاده مدرس برد هم انتقالم! روزاشون با هم متفاوته سونو ها و دارو هارو هر دو مينويسن

خب من ابن سبنا بودم! پس چرا ۳تا انتقال دادن برام   😒

نمیدونم والا ...دکتره گفت توی تلویزیون 

منم گفتم به دوستم .

.طفلی شش تا جنین داشت دو بار براش انجام دادن منفی شد بالای چهل و پنج سالشه ...

به سن و ...مربوطه

آره. منم در این حد میدونم. میگن احتمال موفقیتش هم بیشتره

اين به تشخيص خود دكتره درسته؟! فكر ميكنم ميكرو براي اونايي كه شوهرشون خيلي ضعيفه يا مشكل داره !؟؟  همسر من اونجوري ضعيف نيست يه بار بهم گفتن قدرتو سرعتش در حد اي يو اي

نمیدونم والا ...دکتره گفت توی تلویزیون  منم گفتم به دوستم . .طفلی شش تا جنین داشت دو بار براش ...

اصلا معلوم نبست به چي مربوطه به خدا دختره دختر ٢٠ ساله اومد. واسه اي واف! يا زن ٤٠ ساله! يا واسه بچه دوم! يعني به خيلي عرامل بستگي داره كه معلوم نيست كدومشه دقيقا