2777
2789
عنوان

بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12078 بازدید | 199 پست
به خدا بگن از فردا شروع كن حاضرم! با همه درد و بدبختيش ولي خب ديگه همش طول ميكشه همه چيش!

کجا انجام دادی خزینه اش چقد شد

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
شما کجا میکرو انجام دادین این دو بار؟ منم ماه گذشته یه میکرو ناموفق داشتم. جنین فریز هم ندارم دوبار ...

من ميكرو نكردم اي وي اف بود مركز درماني اموزشي مهديه ( تهران)

اين سري واسه من فريز بود گفتن جنيناتم خوبه ولي هيچي ! تير ماه ميومكتومي كردم فيبروم داشتم ! مثل سزارين زير دلم و شكافتن!!😭😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان برا ای وی اف بیشتر از دو تا جنین انتقال بدن ...درصد موفقیت میاد پایین...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من ميكرو نكردم اي وي اف بود مركز درماني اموزشي مهديه ( تهران) اين سري واسه من فريز بود گفتن جن ...

خودت میگی مرکز درمانی اموزشی اینا دانشجون چرا نمیری متخصص ای وی اف 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من ميكرو نكردم اي وي اف بود مركز درماني اموزشي مهديه ( تهران) اين سري واسه من فريز بود گفتن جن ...

خب بعد از اون عمل لازم نبود بیشتر صبر میکردین؟ نظر دکتر بود یا خودتون خواستین انتقال بدین؟

کجا انجام دادی خزینه اش چقد شد

مركز تخصصي  اموزشي درماني مهديه ( تهران) چون مشمول طرح زوج نابارور به جز دارو ها ، پانكچر شد نزديك ٥٠٠ با فريز، اين سري انتقالم شد ٦٠ هزار تومان خيلي مناسبه ولي دولتي و شلوغ ! دفترچه ام تامين اجتماعي! سونو هاي واژينالش ٣٥/٥٠٠ هزار تومان و ويزيت بعد سونو ٥ هزار تومان! دارو ها و امپولا هم  كه مثل همه جا با دفترچه يا ازاد

خب بعد از اون عمل لازم نبود بیشتر صبر میکردین؟ نظر دکتر بود یا خودتون خواستین انتقال بدین؟

ديگه ٦ ماه خوب بود رفتم چند سري قرثىص و دارو داد يه ماه قبلش اندومترم خوب نبود منتفي شد اين ماه گفت خوبه انتقال داد!اخه من پارسال هم عمل هيستروسكپي هم كرده بود! يعني هر كاري بخواي من كردم! رحمم هم  فيبروم سازه ! يعني درد بي درمون گرفتم. يگه! 😭😭😭

عزیزان برا ای وی اف بیشتر از دو تا جنین انتقال بدن ...درصد موفقیت میاد پایین...

این حرف جنبه علمی داره؟

برا منم سه تا انتقال دادن با تشخیص خودشون! سه تا هم گرید آ بودن ولی منفی شد. خودمم همه اش میگم کاش یه دونه انتقال میدادم

کانالش رو میذارین برامون؟ کدوم شهر هستن؟

من گنبد اما خانم دکتر تهران هم میاد کانال و تلفن مطبش رو میزارم تماس بگیرید بپرسید چطور باید تهران نوبت بگیرید@drmmohebbi

دکتر مینا محبی

#طب_سنتی

گنبد
خیابان طالقانی شرقی - جنب بیمارستان مطهری - مجتمع بابایی - طبقه دوم - واحد ۶۳

۰۱۷-۳۳۵۸۷۹۸۹
۰۹۱۱۶۳۶۴۴۲۱

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ديگه ٦ ماه خوب بود رفتم چند سري قرثىص و دارو داد يه ماه قبلش اندومترم خوب نبود منتفي شد اين ماه گفت ...

واقعا سخته. درکت میکنم. ولی با ناراحتی مشکل ما حل نمیشه. باید دوباره شروع کنیم

خودت میگی مرکز درمانی اموزشی اینا دانشجون چرا نمیری متخصص ای وی اف 

دكتراش دوتاشم متخصصن اصلا دانشجو كاري انجام نميده يكيشون خانوم شهرزاد زاده مدرس يكيشونم خانم زهرا حيدر انترنا فقط ميان سر سونو گرافي!! قبلا خصوصي رفتم هم هزينه اش بالاست هم خيلي طولانيه

واقعا سخته. درکت میکنم. ولی با ناراحتی مشکل ما حل نمیشه. باید دوباره شروع کنیم

از خدامه بگه فردا بيا ولي طولاني لامصب پروسش حالا اين وسطم يه دردي نگيري نميودونم اندومترت نازك شه زخيم شه فيبرومت عود كنه بزرگشه! اصن معلوم نيست! اتفاقا من مصمم تر شدم ولي دلم ميخواد زود دوباره شروع كنم حوصله صبر ندارم!