بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد! امروز منفي شد دلم ميخواد زود برم دنبالش نميخوام اينقدر طول بكشه خيلي زمان ميبره جنين هم كه ندارم دوره چندم پريودي بايد رفت و دكتر قبول ميكنه دارو هارو شروع كنه؟؟؟ امروز كه روز ١٦ انتقالم بود منفي شد حالا معلوم نيست كي پريود ميشم در اصل ٨بهمن روز اصلي پريودم بود ميخوام دوباره شروع كنم حوصله صبر ندارم حداقل تا قبل عيد بشه دارو هارو خورد واسه تخمك ! از صبر كردن متنفرم!!!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزان برا ای وی اف بیشتر از دو تا جنین انتقال بدن ...درصد موفقیت میاد پایین...
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
مركز تخصصي اموزشي درماني مهديه ( تهران) چون مشمول طرح زوج نابارور به جز دارو ها ، پانكچر شد نزديك ٥٠٠ با فريز، اين سري انتقالم شد ٦٠ هزار تومان خيلي مناسبه ولي دولتي و شلوغ ! دفترچه ام تامين اجتماعي! سونو هاي واژينالش ٣٥/٥٠٠ هزار تومان و ويزيت بعد سونو ٥ هزار تومان! دارو ها و امپولا هم كه مثل همه جا با دفترچه يا ازاد
خب بعد از اون عمل لازم نبود بیشتر صبر میکردین؟ نظر دکتر بود یا خودتون خواستین انتقال بدین؟
ديگه ٦ ماه خوب بود رفتم چند سري قرثىص و دارو داد يه ماه قبلش اندومترم خوب نبود منتفي شد اين ماه گفت خوبه انتقال داد!اخه من پارسال هم عمل هيستروسكپي هم كرده بود! يعني هر كاري بخواي من كردم! رحمم هم فيبروم سازه ! يعني درد بي درمون گرفتم. يگه! 😭😭😭