2777
2789
عنوان

بچه ها چه مدت بعد منفي شدن انتقال جنين ميشه اقدام كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12079 بازدید | 199 پست
دكتراش خوبن ميبينم كه روش و پروسه همه يه جور !!! يه بار بين دوتا اي وي اف خودم حامله شدم ولي سقط شد! ...

اخه منم یه سال پیش یه دکتر رفتم ...یه بارم برام عکس رنگی ننوشت ...

داروهای فوق العاده گرون ...

بالای بیست میلیون خرج کردم تا 

یه ماه نرفتم هیچی داروم نخوردم کلا بیخیال و ناامید ...دیگه ول کردم رفتم سر کار ...باردار شدم 

ولی نه هفته سقط شد 

الهی خودت بشی بدون دردسر ...

همش از فکر و خیاله 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بله ...من برنامه های شبکه سلامت رو میبینم ...دکتر متخصص نازایی اومده بود از بیمارستان ابن سینا گفت ...

بستگي به سن طرفم داره فكر كنم  هر چه قدر سنت بره بالاتر انگار جنين بيشتري ميذارن اگه اشتباه نكنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم یه سال پیش یه دکتر رفتم ...یه بارم برام عکس رنگی ننوشت ... داروهای فوق العاده گرون ... بال ...

اون كه اره بابا دردسر و استرس همش ولي خب مسلما ماها يه ضعفي مشكلي داريم كه خود به خود نميشه ! واسه منم با تاثير دارو،  دقيقا بي خيال شدم حامله شدم سقط شد !!!

بستگي به سن طرفم داره فكر كنم  هر چه قدر سنت بره بالاتر انگار جنين بيشتري ميذارن اگه اشتبا ...

منکه نمیرم از ترسم ...

همش استرس منفی شدن دارم ...

خدا به دادمون برسه ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اخه منم یه سال پیش یه دکتر رفتم ...یه بارم برام عکس رنگی ننوشت ... داروهای فوق العاده گرون ... بال ...

خالا خوبي اينجا اينه طرح زوج نابارور خود هزينه اي وااف پايينه! دارو ها كه نه يا بادفترچه يا ازاد كه گرونن! بازم از نظر هزينه اي كمتره!! هصوصي اصلا افتضاحه فقط طول ميدن كه ازت پول اضافه بگيرن من رفتم ديگه!!!

منکه نمیرم از ترسم ... همش استرس منفی شدن دارم ... خدا به دادمون برسه ...

من حالا پررو تر از اين حرفام الانم كه باز ناراحتم به شوهرم گفتم تا زماني كه بدنم جواب بده ميرم نا اميد نميشم! خالا امروز كلي گريه زاري كردما دروغ چرا ولي حاضرم از فردا باز شروع كنم تمام دردا سختيارو تحمل كنم! ميدونم ميرسم به نتيجه! اخه كلا من عادت دارم هر چيزي و بايد به سختي به دست بيارم يادم ازمون وكالت كه ميخواستم بدم سه سال درس خوندم قبول نشدم اخر سال سوم !خدا اصن حال ميكنه كلا من و امتحان كنه با سختي يه چيزيو بهم بده! البته الان به خودم استراحت دادم كار نميكنم واسه بچه چون شغلم خيلي استرس داره 

خالا خوبي اينجا اينه طرح زوج نابارور خود هزينه اي وااف پايينه! دارو ها كه نه يا بادفترچه يا ازاد كه ...

من که اصلا بیمه ندارم 

از اولم رفتم رویش ...خیلی چاپیدنم ...

دیگه ول کردم ...

ویزیت دکترش ....صد و ده تومن شد بار اخر رفتم‌...

پنج دقیقه م حرف نمیزد ...

آره. خودشون هر کاری بخوان میکنن! فقط از ما پول میخوان

اينجا خداييش هسلي پول زيادي نميگيرن ميدوني چي ميگم ديگه چاره چيه ما افتاديم گير دكترا! به قول ما وكيلا خدايا مردم يكي توو بيمارستان ننداز يكي دادگاه!!😂 حالا نگاه نكن از حرصم دارم ميخندم تا يه ساعت پيش داشتم گريه ميكردما🤨

من حالا پررو تر از اين حرفام الانم كه باز ناراحتم به شوهرم گفتم تا زماني كه بدنم جواب بده ميرم نا ام ...

حقداری تلاش کن ...عزیزم 😍

ولی من دیگه همش گیر دادم رضا فرزندخونده بگیریم بالای هفت سال ...فعلا یه ماه بیشتره توی مخش راه میرم ...حرف حالیش نی ....

منم خیلی خسته م دیگه کشش ندارم امپول بزنم ...استرس بی بیچک داشته باشم ....

من که اصلا بیمه ندارم  از اولم رفتم رویش ...خیلی چاپیدنم ... دیگه ول کردم ... ویزیت دکترش .. ...

بيمه نباشه خيلي سخته!!! من دفترچه تامين دارم از طرف شوهرم ، خود كانون هم تكميلي ميكنه ولي من نكردم گفتم واسه حاملگي!! خالا كو تا حاملگي!!🤨

شما رویش کرج رفتین؟ 

اره عزیزم