2777
2789
عنوان

کسانی که دوست دارند مطالعه داشته باشند

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 236 پست

عرفان فقط یک سبک زندگیه، اگر نمیخوای اونجوری زندگی کنی ندونستنش اهمیتی نداره. مثل اینکه شما نخواستی هیپی یا رپ باشی و مهم هم نیست که کاملا نشناسیش. 

خیلی از صاحب نظران عرفان رو نمی پسندن و میگن خیلی انتزاعی و غیرواقعیه، مقدار زیادیش تلقینه و با وضعیت امروزی جوامع چندان قابل انطباق نیست. برعکس رمان عین تجربه زندگیه و از تمام علوم اجتماعی و روانشناسی و فلسفه در اون استفاده میشه.

تاثیری که ادبیات میذاره خیلی عمیقتر و کاملترین از فلسفه و عرفان و روانشناسی محضه.

من عاشق ۱۹۸۴م مرسی عزیزم‌حتما میخونمشون😍 متاسفانه مردی به نام اوه رو نصفه ول کردم نمیدونم چرا، با ...

میخوای اول فیلمش رو ببین!

فیلمش هم خیلی خوبه؛ واقعا اقتباس خوبی بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم منم کتابایی که فقط جمله های خوشگل دارنو دوس ندارم و معمولا نمیخونم کتابی که یه داستان روایت ...

واقعیت آینه که جملات انگیزشی خیلی سطحی هستن و روی کسانی که عمیقتر هستند و شخصیت و فکر پیچیده تری دارند هیچ تاثیری ندارند.

از طرف دیگه اینها فقط برای کسانی هست که اون مشکل رو دارند و میخوان برطرف کنند؛ موضوع عمومی برای مطالعه نیست. کسی که اعتماد به نفس داره و مشکلات اونجوری نداره دلیلی برای مطالعه اش نداره.

موافقم منم کتابایی که فقط جمله های خوشگل دارنو دوس ندارم و معمولا نمیخونم کتابی که یه داستان روایت ...

آقای ملکیان یه لیست کتاب معرفی کرده بود و میگفت هرکس اینها رو بخونه نیازی به مطالعه فلسفه نداره!

چندتا کتابهای داستایوفسکی بود فقط!

ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﯾﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﭼﯿﺮﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﺮ

ﻏﺮﺍﯾﺰ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ

ﺳﺮﮐﻮﺏ ، ﺩﮔﺮﺳﺎﻥ ﻭ ﺟﺮﯾﺤﻪ ﺩﺍﺭ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ

ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺯﺧﻤﯽ ﻣﯽ

ﺷﻮﺩ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻏﺮﺍﯾﺰ ﺳﺮﮐﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺮ

ﺍﻧﺴﺎﻥ ﭼﯿﺮﻩ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻭﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺒﺎﻫﯽ ﺑﮑﺸﺎﻧﻨﺪ.

📙انسان و سمبولهایش

|#کارل_گوستاو_یونگ

🎴@bookhapdf

وقتی چیزی مرا رنج میداد

در مورد آن با هیچ کس حرفی نمی‌زدم

خودم در موردش فکر می‌کردم

به نتیجه می‌رسیدم و به تنهایی عمل می‌کردم

نه اینکه واقعا احساس تنهایی بکنم، نه

بلکه فکر می‌کردم که انسان‌ها در آخر باید

خودشان خودشان را نجات بدهند.

📙جنگل نروژی

|#هاروکی_موراکامی

اورسولا گفت: ما از اینجا نمی‌رویم،

همینجا می‌مانیم، چون در اینجا صاحب فرزند شده‌ایم.

خوزه گفت: اما هنوز مُرده ای در اینجا نداریم،

وقتی کسی مُرده ای زیرخاک ندارد، با آن خاک تعلق ندارد.

اورسولا با لحنی آرام و مصمم گفت:

اگر قرار باشد من بمیرم تا بقیه در اینجا بمانند، خواهم مُرد...

📙صد سال‌ تنهایی

|#گابریل_گارسیا_مارکز

در کنار ساحل قدم می زدم و می خواستم به جایی دیگر بروم

که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد

جلوتر رفتم تا به شیﺀ درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است. با خودم فکر کردم، در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و مرا از مسیر اصلی خودم غافل کرده است

و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است...

ولی آیا اگر به سمت آن شیء بی ارزش نمی رفتم واقعا می فهمیدم که بی ارزش است، یا سالها حسرت آن را می خوردم!؟

📙دومین مکتوب

|#پائولو_کوئلیو

چیزی که نمی‌توانم تحمل کنم آدم‌های توخالی است.

وقتی با آن‌ها روبرو می‌شوم نمی‌توانم تحملشان کنم و آخرش حرف‌هایی را می‌زنم که نباید بزنم.

تنگ نظرهای عاری از تخیل، مدارا نکردن، نظریه‌های بریده از واقعیت، اصطلاحات توخالی، آرمان‌های عاریتی، نظام‌های انعطاف ناپذیر، این‌ها چیزهایی هستند که واقعاً باعث ترسم می‌شوند. آنچه راستی راستی ازش می‌ترسم و بیزارم.

دلم می‌خواست می‌توانستم به اینجور آدم‌ها بخندم، اما نمی‌توانم...!

📙کافکا در کرانه

|#هاروکی_موراکامی

روزی می رسد که نسبت به همه چیز بی تفاوت می شوی

نه از بدگویی های دیگران می رنجی

و نه دلخوش به حرف های عاشقانه ی اطرافت

به آن روز می گویند: پیری

آن روز ممکن است برای برخی پس از سی سال

از اولین روزی که پا به این دنیا گذاشته اند فرا برسد

و برای برخی پس از هشتاد سال هم هرگز اتفاق نیفتد

📙سفرخوش، آقای رئیس جمهور

|#گابریل_گارسیا_مارکز

"گذشته، چیز سمجی است. در تمام اوقات با شماست

و به نظر من ساعتی نبوده که درباره اتفاقات ده یا بیست سال گذشته که مثل اراجیف تاریخی واقعیت هم نداشته اند فکر نکرده باشید.."

📙تنفس

|#جورج_اورول

"یکی از نشانه های بلوغ انسان همین است که بداند

چطور چیزهایی را که برای دیگران اهمیت دارد، درک کند

حتی اگر برای خودش اهمیتی نداشته باشد..."

📙ما تمامش می کنیم

|#کالین_هوور

من زندگی کردم، نگاه کردم، خواندم، احساس کردم.

مگر با خواندن چه میشود کرد؟ با خواندن تقریبا همه چیز را می‌فهمی.

من هم می‌خوانم. ولی یک نوع خواندن در همه موارد مناسب نیست، بلکه هر خواننده نیاز به نوع خاصی از خواندن دارد.

عده‌ای حتی یک عمر می‌خوانند ولی هرگز از حد متن فراتر نمی‌روند، آن‌ها به‌صفحه‌ای می‌چسبند و نمی‌دانند که کلمات، همچون سنگ‌های بستر رودخانه برای رفتن به آن طرف رودخانه هستند.

برای ما مهم رفتن به آن‌ طرف رودخانه است.

📙دخمه

|#ژوزه_ساراماگو