2777
2789
عنوان

کسانی که دوست دارند مطالعه داشته باشند

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 236 پست
الان بیشتر متفکرین معتقدند که رمان بهترین و موثرترین موضوع برای مطالعه آزاده. من شخصا اصلا علاقه ای ...

من همه نوع سبک روانشناسی رو دوست دارم

حتی رمان 

آخه عرفان خیلی سنگین

ندونستنش هم خیلی بد😒😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورتون نشدم؛ مطالعه بی خیالی نیست.

هنر ظریف بیخیالی اسم یه کتابه😐 خودت باش دختر هم همینطور😐 شرمنده نباش دختر هم همینطور😐

عجیبه کسی که اهل مطالعه باشه حداقل یبار اسمشونو شنیده خیلی مشهورن

یه سرچ تو نت بکن میاره برات 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

اتفاقا سعی کن اون کتابارو هم بخونی و بفهمی  اولش واست سخته ولی کم کم راه میوفتی  تک بعدی ...

چند ساله رمان نمیخونم ، چون خودم مینویسم حس میکنم رو سبک ام تاثیر میزاره

ولی هر کتاب روانشناسی خوندم و لذت میبرم . 

منم دوست ندارم تک بعدی باشم

از اینکه همش یه سبک و از بقیه هیچی ندونی خیلی بد

ولی من واقعا" جمله ها برام نامفهومن

یه بار کتاب های مطهری رو گرفتم

سرگیجه گرفنم از بس جملاتش برام سخت بودن جمله بندیش غیر قابل فهم

خب کتابایی که دوس داشتم👇 ۱۹۸۴ قلعه حیوانات صد سال تنهایی جنایت ک مکافات جنگل واژگون ممنون‌میش ...

۱۹۸۴ رو دوست داشتی؟!

واو!.... سلیقه ات خوبه!

کتاب دیگه جرج اورول به اسم آس و پاس های پاریس و لندن هم خوبه.

در مورد جنایت و مکافات هم که خوشت اومده؛ قطعا ابله و برادران کارامازوف رو بیشتر می پسندی.

از ادبیات روس جنگ و صلح تولستوی و دن آرام شولوخوف هم عالیه و آبلوموف هم خیلی خوبه.

من صد سال تنهایی رو خیلی خوشم نیومد؛ ولی عشق در زمان وبا رو دوست داشتم.

کتابهای آنا گاوالدا هم عالی هستند.

و یه نویسنده جدید هم هست به اسم فردریک بهمن که دوتا کتاب مردی به نام اوه و شهر خرس رو ازش خوندم و خیلی خوب بودند.

۱۹۸۴ رو دوست داشتی؟! واو!.... سلیقه ات خوبه! کتاب دیگه جرج اورول به اسم آس و پاس های پاریس و لندن ...

من عاشق ۱۹۸۴م

مرسی عزیزم‌حتما میخونمشون😍

متاسفانه مردی به نام اوه رو نصفه ول کردم نمیدونم چرا، با اینکه اصلا اهل نصفه رها کردن‌کتاب نیستم

حتما دوباره میخونم و تمومش میکنم

به نظر من کتابای ادبیات معاصر خودمون از نشر چشمه مثل هرس ناتمامی بهار برایم کاموا بیاور و.... یاهمی ...

نشر چشمه معمولا خوب هست.

فردریک بکمن عالیه.

کتابهای آنا گاوالدا فوق العاده است.

کتابهای گراتزیا دلددا و آلبا دسس پدس هم خیلی خوب هستند.

از نویسندگان معاصر معروف ایرانی تمام کتابهای احمد محمود، محمود دولت آبادی، علی اشرف درویشیان، غلامحسین ساعدی و عباس معروفیت عالی هستند. اما به نظرم شخص باید کتابخوان باشه که بپسنده و روش تاثیر بذاره.

هنر ظریف بیخیالی اسم یه کتابه😐 خودت باش دختر هم همینطور😐 شرمنده نباش دختر هم همینطور😐 عجیبه کسی ...

من اصلا کتاب انگیزشی نمیخونم و اعتقادی هم بهشون ندارم! 

در واقع نیازی ندارم؛ چون از وقتی بچه بودم از مرحله خودت باش و شرمنده نباش و تا حدی بیخیال باش گذر کردم.

من اصلا کتاب انگیزشی نمیخونم و اعتقادی هم بهشون ندارم!  در واقع نیازی ندارم؛ چون از وقتی بچه ب ...

موافقم

منم کتابایی که فقط جمله های خوشگل دارنو دوس ندارم و معمولا نمیخونم

کتابی که یه داستان روایت میکنه و تو دل داستان یه سری اندیشه ها رو بهت معرفی میکنه و میتونی به جای شخصیت داستان یه زندگی متفاوت از روزمرگیتو تجربه کنی رو ترجیح میدم

اتفاقا سعی کن اون کتابارو هم بخونی و بفهمی  اولش واست سخته ولی کم کم راه میوفتی  تک بعدی ...

اتفاقا رمان خوب کاملتر و موثرترین از هر کتاب دیگه ای تاثیر میذاره روی فرد.

مگر اینکه شخص بخواد در یک زمینه ای به صورت تخصصی مطالعه کنه که اون یه قضیه متفاوته.

برای مطالعه آزاد رمان بهترین انتخابه.