بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
دو دفعه انتقال داشتم دفه اول هیچ علامتی نداشتم هیچی در کمال ناامیدی آز دادم و مثبت شد.هر چند که رشد نکرد و سقط شد ولی بلاخره مثبت شد.دفعه دوم انتقال دادم سینه هام اندازه توپ شده بودن سفت درد میکرد اصلا مطمئن بودم مثبته رفتم ازمایش دادم یهو گفت منفیه اینم از شانس ماست تا خدا نخواد نمیشه😔
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم الان منفی باشه خیلی بهتره تا بعد چند ماه بفهمی سقط شدن من الان میگم کاش از اول حامله نمیشدم&n ...
وای اینجوری خیلی بدتره
چرا اینجور شد؟
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اره راست ميگي!!! ولي نميدونم يعني بايد فكر كنم خدا برام نميخواد! اونم همچين خداي مهربوني؟؟
چی بگیم پس😔هر کار میکنیم نمیشه که نمیشه از دست بندههاش که کاری ساخته نیست لااقل
قرار بود سرکلاژ کنم اما زودتر کانال سرویکسم باز شد کیسه آب بچه ها اومدن بیرون نمیشد کاری کرد ...
یا خدا چقد دردناک چقد وحشتناک متاسفم😔