بچه ها مصاحبه ای دیدم ازش میگفت میتونین هم تو دانشگاه خوبی درس بخونین هم ورزش کنین حرفه ای البته درجریانین که ایشون دانشگاه شریف درس خوندن بعد باز امروز از بچه های همون شریف مصاحبه دیدم گفتن ما هیج کاری نتونستیم بکنیم فقط درس دوستامون آزمون گرفته تایممون رو گرفته پس چطور این آقای دایی تونسته؟ حداقل ۴ ساعت ورزش کنه همچین دانشگاهی هم درس بخونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تونسته دیگه حتما باهوشه یا شایدم غیر حضوری خونده فقط رفته امتحان داده تو خونه خونده
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
مگه میشه همچین چیزی زن باید بری دانشگاه مگه دانشگاه شریف مجازی میشه اخه حرفایی میزنی
شاید چون فوتبالیست معروفی بوده گذاشتن مثل سربازیشون نمیرن
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
خوب هون موقع که هنوز معروف نبوده زن 😂😂میرفته تمرین میکرده تا معروف بشع
دیگه دوره لیسانس حتما معروف بوده چون سی سالگی تو فوتبال دیگه پیر حساب میشی اگرم معروف نبوده خوب وقت زیاد داشته بخونه خیلی ها30 به بالا خداحافظی میکنن مگر دیگه هنوز قدرت بدنیشون خوب باشه