2777
2789

عزیزای دلم

بدن خودتون رو داغون نکنین

میدونید چه عوارضی داره

میدونید چه آسیبی به خودتون میرسونید

خدای مهربون حاجت رواتون کنه بحق فاطمه زهرا

طبیعی باردار بشین بدون هیچ مشکلی🙏🙏

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
چی بگیم پس😔هر کار میکنیم نمیشه که نمیشه  از دست بندههاش که کاری ساخته نیست لااقل

واقعا هنگ كردم اين همه تلاش! يكي بچه نميخواد خدا بهش دوتا بچه ميده دومي ناخواسته! اون وقت ما در حسرت يه دونه اش ! حكمتت و خدا !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم الان منفی باشه خیلی بهتره تا بعد چند ماه بفهمی سقط شدن من الان میگم کاش از اول حامله نمیشدم&n ...

دقیقا.درکت میکنم منم بچه اولمو شش ماهه ازدست دادم الانم سرویکسم پایین سرکلاژشدم و استراحت مطلق. هرلحظش بااسترس میگذره.بنظرم نازایی دردش کمتره تا بچتو ازدست بدی.ان شااله شماهم دیگه برات تکرار نشه هرچند دردبزرگیه باهاش کناربیای

عزیزای دلم بدن خودتون رو داغون نکنین میدونید چه عوارضی داره میدونید چه آسیبی به خودتون میرسونید ...

عزيزم ما كه دوست داريم طبيعي ولي نميشه بدنمون مشكل داره 

دقیقا.درکت میکنم منم بچه اولمو شش ماهه ازدست دادم الانم سرویکسم پایین سرکلاژشدم و استراحت مطلق. هرلح ...

من به بارم طبيعي بين دوتا اي واف هام باردا شدم سقط شد!! مراقب خودت باش عزيزم

عزيزم ما كه دوست داريم طبيعي ولي نميشه بدنمون مشكل داره 

خدا کمکتون میکنه عزیزدلم

ولی فک کن بخاطر بچه خودتم مریض بشی چه فایده

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
من به بارم طبيعي بين دوتا اي واف هام باردا شدم سقط شد!! مراقب خودت باش عزيزم

خدابهت کمک کنه عزیزم.بارداری تواین زمونه واقعا سخته خیلیا مثل شما هستن فکرنکن تنهایی. ان شااله بزودی تاپیک بارداریتومیزنی

فدات عزيزم اروم ميشم كم كم😭

از الان دارم خودمو آروم میکنم ک وقتی رفتم سونوگرافی گفت قلب بچت وایساده سکته نکنم😔

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
به زبون گفتن خیلی راحته

😳😳😳😳