2777
2789

ازشهرستان میام الان دوباره باید شوهرم بیادآزمایش بده و ازاول کارا شروع بشه ولی الان فردا موعد پریودمه بهم گفتن دوم یا سوم پریودیت بیا نمیدونم میخام چکارکنم بخدا سردوراهیم به مسیرها واردنیستم این بیمارستان مهدیه به خیابان آذری نزدیکه؟ چون آرش بهش دوره کلی کرایه میدم تااونجا

عشق ابدی من همسرم
ازشهرستان میام الان دوباره باید شوهرم بیادآزمایش بده و ازاول کارا شروع بشه ولی الان فردا موعد پریودم ...

تهرانپارس سمت شرق تهران! مهديه سمت جنوب تهران، اذري كه شما ميگي سمت جنوب غرب! ميدان شوش اينجايي كهبيمارستان مهديه هست به ميدان راه اهن تهران هم تقريبا نزديكه ! چون از شهرستان مياي خيلي سخته واقعا اونجا مركز نداره! چون خيلي طولاني كارا و دنگ و فنگ داره ! بعد عمل و تخمك كشي داره نميدونم همش سونو واژينال داره از شهرستان اومدن سخته واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازشهرستان میام الان دوباره باید شوهرم بیادآزمایش بده و ازاول کارا شروع بشه ولی الان فردا موعد پریودم ...

ولي من كه ميرم مركز خيلي ميبينم كه از شهرستان ميان! يكي اومده همزمان با من انتقال داشت تخت بغلي من رحم اجاره بود يعني خود اون كسي كه روو تخت بود رحمش اجاره شده براي يه خانومي! يا يه خانومي بود اومده از اصفهان كه حامله شده بود فكر كنم ١١ هفته اش بود زيغد ميان از شهرستان

منم امروز برای بار چهارم انتقال دادم ولی جنینام بلاست نشدن یعنی ضعیف بودن تا مورولا رشدشون خوب بوده ولی بعدش ضعیف شدن😔😔😔 دیگه میخواستم انتقال ندم هم دکترم هم جنین شناس گفتن انتقال بده، کی حال داره دوباره منفی بشه آخه😥😥😥

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

اگه ببینم خصوصیه بخش ناباروریش واینمیسم میرم مهدیه آشغالا تلفن هم که میزنی جوابتو نمیدن نمیگن واسه یه سوالی من که نمیتونم تااونجا بیام ازمایش اسپرم شوهرم شد۷۷هزارتومن پس بعیدمیدونم دولتی باشه اون بخش

عشق ابدی من همسرم
کجا انجام دادی مشکل چیه که رشد نمیکنن

همدان

نمیدونم والا، با دوتا جنین شناسم صحبت کردم نمیگن علتش چیه

جنینام هشت سلولی a فریز هستن دو باره میخوان بلاست کنن نمیشه

اگه ببینم خصوصیه بخش ناباروریش واینمیسم میرم مهدیه آشغالا تلفن هم که میزنی جوابتو نمیدن نمیگن واسه ی ...

ببين مهديه هم دولتي اي وي اف كلا پروسش طولاني فكر نكني زود انجام ميشه ها بستگي به وضعيت رحمت و خيلي چيزاي ديگه داره بايد خيلي صبور باشه ادم چون واقعا مراحلش طولاني 

همدان نمیدونم والا، با دوتا جنین شناسم صحبت کردم نمیگن علتش چیه جنینام هشت سلولی a فریز هستن دو با ...

گريد a كه خوبه واسه منم a بود ولي نگرفت! معلوم نيست چيه بيمارستان دولتي هم خيلي ريز توضيح نميده!

گريد a كه خوبه واسه منم a بود ولي نگرفت! معلوم نيست چيه بيمارستان دولتي هم خيلي ريز توضيح نميده!

چی بگم والا... فقط میگن رشد دادیم ضعیف شدن همین