2777
2789
بيمارستان مهديه تنبلي تخم دان و فيبروم هر درد و مرضي كه بخواي ديگه خودمم نميدونم 😭😢

یه سوال دیگه عزیزم فکرکنم بیمارستان مهدیه دولتی باشه درسته؟کل هزینت چقدرشد اونجا منم میخام اینماه برم بیمارستان آرش برای میکرو شوهرم ضعیفه حالا بنظرت فرق میکنه کجا انجام بدی ممنون میشم راهنماییم کنی

عشق ابدی من همسرم
یه سوال دیگه عزیزم فکرکنم بیمارستان مهدیه دولتی باشه درسته؟کل هزینت چقدرشد اونجا منم میخام اینماه بر ...

هزينه خيلي مناسب چون مشمول طرح زوج نابارور خانوماي زير سي سال كه ٨٠ درصدش و دولت ميده بله دولتي هزينه تخمك كشي و فريز اين سري شد٤٠٠ و خود انتقال ٦٠ هزار! به جز دارو ها و امپولا هزينه سونو ها هر بار ٣٥/٥٠٠ تومان ويزيت بعد سونو ٥٠٠٠ تومان ! ولي خب دارو ها خارجيه گرون! عمل هم داشته باشي هزينه اش جدا مثلا هيستروسكوپي يا ميومكتومي من داشتم هر كدوم ٦٠٠ / ٧٠٠ شد عملاي مردا رو هزينه شو نميدونم دكتراشم زهرا حيدر و شهرزاد زاده مدرس دفترچه منم تامين اجتماعي

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دیگه عزیزم فکرکنم بیمارستان مهدیه دولتی باشه درسته؟کل هزینت چقدرشد اونجا منم میخام اینماه بر ...

منطقه پايين تهران سمت فداييان اسلام و شوش ! مركز تخصصي  درماني اموزشي ولي تميز كلينك ناباروريش ولي خب شلوغ

خيلي سخته خيلياخه بدبختيش اينه بازم همون اش و همون كاسه دوباره همين راه همين دردا اخرشم معلوم نيست ي ...

اره واقعا همش میخواد با استرس زندگی کنی آیا میشه آیا نمیشه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
فدات شم عزیزم برام دعا کن داغونم 

منم خيلي ناراحتم ولي با خوندن ماجراي شما واقعا اصن ديووونه شدم! خدايا اخه چرا بزرگيتو شكر! عزيزم شايد درد من ذره اي مثل درد تو نباشه اما واقعا ناراحت شدم من و شريك دردت بدون خدا بهمون صبر بده و اميد و خدا بهمون بچه هاي سالمي بده چه قدر واقعا سخته ! چه قدر اين بارداري حساس خدا ! سرم درد گرفت! اصن چرا اينقدر اين چيزا زياد شده اخه يعني چي! خدا كمكمون كن خدايا فقط از تو ميخوا😭🥺🤲🏻😢🥺🥺😭😭😭

قبل تلفنی گفتن بیمارستان آرش الان که شما گفتی هزینه هاتون رو من زنگ زدم میبینم قسمت اطلاعاتش میگه بخش ناباروریمون خصوصیه اعصابم خوردشد

عشق ابدی من همسرم