2777
2789
عنوان

برا دخترم لبوبو خریدم 🖼️🖼️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 32563 بازدید | 505 پست
به نظرم مبنای حرفشون کاملا درسته ولی خب نسل جدید اکثرا دارن به یه سمت و سوی دیگه سوق پیدا میکنن ...

حرفاش‌ قابل قبوله ولی ایشون مخاطب این تاپیک نیستن یا حتی سوالی ازشون در بابت پاسخ هاشون نپرسیده که اینقدر اصرار دارند و توجیه می‌کنن! 

من آدم حرافی نیستم پست هام زیاده اما کوتاه و مختصر درضمن به سال عضویتم نگاه کن برا ۸ سال این تعداد پ ...

فردوسی و حافظ و سعدی خیلی حرف زده‌اند.

خیلی‌ها هم عمری گنگ و لال بوده‌اند.

مهم اینه چی بگی و چی نگی.

ضمنا به عنوان کسی که بحث عمومی ایجاد کرده، تعیین و تکلیف در مورد حجم پیام و نظر افرادی که تو بحث شما شرکت کردند؛ بی‌ادبانه است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردوسی و حافظ و سعدی خیلی حرف زده‌اند.خیلی‌ها هم عمری گنگ و لال بوده‌اند.مهم اینه چی بگی و چی نگی.ضم ...

چقدر تایپ کردی

خسته نشدی؟

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

یه سوال عروسک به این زشتی چرا باید انقدر یهویی معروف بشهتوی کل جهانبه نظر من که یه دلیلی داره که من ...

چون چندتا خواننده و یوتیوبر معرفیش کردن و خوب طرفدارای اونا هم کنجکاو میشن بخرن  و همینطوری ادامه پیدا میکنه تا محصول بعدی که ترند بشه

قبل این همه برای بقیه محصولای پاپ مارت کلی صف میکشیدن ولی حالا شانسی بین اون همه این یدونه بیشتر معروف شده

خوشگله خوشرنگه شانسیه رو کیف و ایناهم بامزه میشه هیجکسم بیکار نیست بشینه 10000 تا دوربین  چک کنه اصلا به کارش نمیاد 

مگه من راجع به توان مالی چیزی گفتم؟!این طرز فکر جهالت بار رو خیلی از خانواده‌های متمول جامعه رو بچه‌ ...

راست میگید حق با شماست ممکنه مثلا برن تو سایتی که مناسبشون نیست مثلا ممکنه یه مرده 32 ساله بره یه سایتی که برای خانم ها طراحی شده 

لطف میکنین هروقت گذاشتین منو تگ کنین؟ ممنون میشم

اگر اومدی بگو بزارم عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
لبوبو

اینکه فیکه

دیگه تاپیک زدن نداشت

فکر کنم تولد بچه ت بوده

کادوهاشو عکس گذاشنی😉😉

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
راست میگید حق با شماست ممکنه مثلا برن تو سایتی که مناسبشون نیست مثلا ممکنه یه مرده 32 ساله بره یه سا ...

به واکنشی که شما و دیگران با پیش کشیدن جنسیت و سن و... به وسط کشیدید، نوعی مغالطه به نام  مغالطه‌‌ی توسل به شخصه.

یعنی به جای اینکه به نقد نظر مخالف و ردِّ اون با استدلال و استنتاج منطقی، به دنبال نقاط تاریک و منفی در زندگی فردی و.. می‌کردند  تا با تخریب و ملامتِ فرد با چیزهای بی‌ربط و  خارج از موضوعِ محل بحث، با نظرش مقابله کنند!

اینکه فیکهدیگه تاپیک زدن نداشتفکر کنم تولد بچه ت بودهکادوهاشو عکس گذاشنی😉😉

نه تولدش نبوده 

ببخشید از شما اجازه نگرفتم بعد تاپیک بزنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه تولدش نبوده ببخشید از شما اجازه نگرفتم بعد تاپیک بزنم

اخه چیزای فیک دیگه تاپیک زدن نداره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مگه من راجع به توان مالی چیزی گفتم؟!این طرز فکر جهالت بار رو خیلی از خانواده‌های متمول جامعه رو بچه‌ ...

دوست عزیز با یک قسمتی از صحبتهاتون موافقم

اینکه بعضی خانواده ها برای رشد و پیشرفت بچه هاشون اصلا وقت نمیزارن کاملا موافقم

ولی نمیشه بعضی وسایل مثل این عروسک یا ایکس باکس و... رو برای بچه ها تهیه نکرد

خود شما الان گوشی دستت هست و اومدی سایت

بعضی وقتها مجبوری با جامعه پیش بری

البته نه تا حد چشم و هم چشمی و مثل بعضی کاربرا که چیزهای عادی براشون خیلیییی بزرگه و مدام به نمایش میزارن و تاپیک میزنن و عکس میزارن فکر میکنن خیلی چیز مهمیه در حالی که برای دیگران روزمرگی عادی و پیش پا افتادست

اخه چیزای فیک دیگه تاپیک زدن نداره

اگر شما رفتی اروپا سفارش میدم اصلشو برام بیاری 

🤣🤣

نمیفهمم چرا هرچی جوابتو نمیدم نادیده گرفته میشی بازم از رو نمیری