2777
2789

سلام بچه ها اول از همه بگم کلا به سحر و جادو و دعا نویس هیچ اعتقادی ندارم و فقط معتقدم همش بخاطر تلقین و انرژی های منفیشه 

توی یه سایتی داشتم این مطالبو میخوندم گفتم واسه شماهم بزارم اگه خواستید انجام بدید.

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با سلام قبل از اقدام  کردن برای باطل السحر  یا دفع جن این موارد را بخونید و عمل کنید خیلی مهم و لازم است .انجام ندید ممکن بقیه دستورات بی اثر یا کم اثر بشن یا دیر اثر کنند:

پاکسازی وتطهیر منزل ،چگونه جنهای موذی را از خانه بیرون کنیم:

جنهای ساکن منزل (بهشون میگن عُمار المکان ) که اکثراً کافر هستند میتونند مانع ایجاد کنند در امورات افراد خانه. از ایجاد بیحالی و کسالت تا ایجاد نزاع و درگیری بین اهل خانه و  جلوگیری از پیشرفت در امور  یا کند شدن پیشرفتها و ایجاد مشکل و ترس و اضطراب و کمک به موکل سحر و جنی که در بدن شماست.نشانه وجود جن های موذی در خانه علاوه بر موارد فوق میتونه به شکل محسوس تری هم باشه مثل: دیدن سایه هائی که در خانه به سرعت حرکت میکنند یا استشمام عطرها یا بوهای متعفن بدون اینکه منبعی داشته باشه، صدای مثل مشت کوبیدن به دیوار در شب،شنیدن صدای راه رفتن روی پشت بام شبها،بهم خوردن درب اتاقها،گم شدن اشیاء،سوختن یا اختلال در وسایل برقی خانه ،شکسته شدن ظروف بدون اینکی چیزی بهشون بخوره ،خاموش و روشن شدن لامپها بدون دخالت انسان ،صدای تق تق از آشپزخانه و احساس اینکه خانه سنگینی دارد و نفس کشیدن سخت است،داشتن استرس و اضطراب درخانه ولی به محض بیرون رفتن از خانه این حالتها برطرف بشود. اگر هیچ کدام از این علائم را هم ندارید بازهم تطهیر منزل را انجام بدید به شکل زیر بعضیها با همین تطهیر مشکلات شدید که داشتن برطرف شده:

خانه و بدن را تطهیر و پاکسازی کنید: اگر مهره مار ،خر مهره ،(ناموس کفتار را هم بعضی معتقدند خطرناک هست. اگر مبلغ زیادی بابت این سه مورد پول دادید موقتا از خانه خارج کنید ببینید اوضاع بهتر میشه یا نه اگر بهتر شد و چیزهای دیگری غیر اینها نبود تو خونه یعنی همینها عامل جن زدگی و آزار و اذیتهابودند بودند برای همیشه ازخود دورشون کنید

!)اگر طلسم ،لوح، دعاهای نامفهوم یا مشکوکی دارید و جداول و اشکال مختلف مثل مربع ،مستطیل، دایره و خصوصاً ستاره( مثل آرم پرچم اسرائیل) دارید که در آن اعداد یا حروف و یا اشکال  مختلفی هست خودتون نوشته باشید یا بهتون داده باشند  یا دیگراعضای خانواده از دعا نویس و رمال گرفته باشند برای خودشون یا برای شما کلا هرچی دعای دستنوشته ( آنها که فقط حاوی ایات قران هستند یا دعاهای معمولی است اشکالی نداره باشه اما اگر حروف اعداد و کلمات عجیب و غریب و نامانوس داره  و همراه با ایات قران است خارج بشه چون احتمال زیاد سحر هست و ساحر ایات را برای فریب نوشته اینها را حتما تو آب روان بندازید مبادا دفن کنید بیرون خونه(بعضی معتقدند اگر توی سرکه سفید یا سرکه انگور یا سرکه سیب یا وایتکس هم بندازید طلسمهای نوشته شده باطل میشه امات برای اطمینان اون کاری که گفتم با اون ایه قران را انجام بدید). البته بعضی طلسمات خوب هم هست مثل باطل السحر یا طلسم حفاظت  و رزق و... که شامل اعداد و حروف وایات یا ادعیه هست مثل شرف الشمس جنه الاسماء و... ولی شما که نمیتونید تشخیص بدید بهتره بیرون ببرید و البته ببینید از زمانی که اینها را همراهتون کردید اوضاع بد شده یا خوب اگر بد شده یعنی تاثیر ازهمینها بود دیگه افرادی تجربه کردن مشکلی داشتن رفتن پیش دعا نویس و او دعا داده مثلا برای بخت گشائی و گفته بنداز تو تشت آب و از آب بریز روسرت  ، وقتی اینکار را کرده ترس و اضطراب شروع شد دائم حس میکنه یکی کنارش هست این یعنی طرف ساحر بود و یه سحر هم برای این دختردرست کرده!!

چقدرم اعتقاد نداری

اعتقاد ندارم و تاحالاهم هیچ مشکلی برام پیش نیومده ولی تو نی نی سایت خیلیارو دیدم گفتم بیان بخونن و از شر همشون راحت بشن :/