2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یانه؟؟؟

9753 بازدید | 33 پست

دوستان من با یه پسری ۴ ماهه اشنا شدم و خیلی همدیگه رو دوست داشتیم و اون واقعا منو دوست داشت ...با اینکه صبح ساعت ۷ دانشگاه داشت اما شبا تا ساعا ۴ بام چت میکرد و نمیخوابید ...همیشه نگرانم بود و روم غیرت داشت و بش بی محلی میکردم بد جور قاطی میکرد ....ادامشو مینویسم تو نظرات تا بتونم پاک کنم

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما توروخدا نفری یه صلوات مهمونم کنین خدا منو به مراد دلم برسونه.خدایا تورو به فاطمه ی زهرا قسم حاجتمو روا کن.

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

یه بار خانوادم خیلی دعوام کردن از اینکه چرا سرم هی تو گوشیه و خودمم چشمام درد گرفته بود و...منم اون روز باش سرد بودم و اون گفت تو چرا سردی و این حرفا بعد من گفتم خانوادم خیلی بم گیر میدن بیا کمتر بحرفیم و چت کنیم و خلاصه اونم بش بر خورد گفت باشه اگه سرت خلوت شد یه یادی ام از من بکن و فلان...

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
یه بار خانوادم خیلی دعوام کردن از اینکه چرا سرم هی تو گوشیه و خودمم چشمام درد گرفته بود و...منم اون ...

از همینجا باید بفهمی پر توقعه مث دوس پسر من 

تو یه شهرید ؟ 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

بعد اون روز گذشت ‌.و من خوشحال از اینکه این پسر اینقد منو دوست داره ...روز بعدش هیچ خبری ازش نشد و من بش پیام دادم خیلی سرد و با تاخیر جوابمو داد و حتی من همیشه شبا اول شب بخیر میگفتم ...به خودشم گفتم من همیشه بزار شب بخیر بگم چون اگه تو بگی ناراحت میشم اونم گفت چشم ...اما اون شب رفتارش فرق کرده بود و ساعت ۱۲ شب بخیر اون بم گفت در صورتی که شبای قبل تا ۴ چت میکردیم

تا صب بیدار موندنا و دوسش دارم دوسم داره و روم غیرت داره فلان و اینا مال بعد ازدواجه 😐

قبلش یا هیجانه یا عادت و وابستگیه یا هرچی که هست پوچه...😰😎

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

روزا گذشت و رفتارش سرد تر شده بود و خیلی کم با هم میحرفیدیم و منم خیلی ناراحت بودم و بش گفتم بم پیام بده و ازم خبر بگیر اونم گفت مگه تو نگفتی خانوادم بم گیر میدن ..منم گفتم اون شب فقط بم گیر دادن تو بم پیام بده ..اونم گفت باشه پس همیشه جوابمو بده منم گفتم چشم ...اون شب گذشت و روز به روز رابطمون سرد تر میشد و منم دلتنگ تر ...بهش میفهموندم که چرا خبر ازم نمیگیره ولی رک بهش نمیگفتم چون غرورم اجازه نمیداد