2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9753 بازدید | 33 پست
چند وقته جدا شدین؟

شش ماه جدا شده بودیم از فرودین اول مهر دوباره پی ام داد ازم درخواست مثبت هجده کرد منم گفتم نه دوباره کات کردیم 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
شش ماه جدا شده بودیم از فرودین اول مهر دوباره پی ام داد ازم درخواست مثبت هجده کرد منم گفتم نه دوباره ...

ول کن بابا این هرزه رو ...ارزش نداره غصه بخوری خداکمکت کرد که جدابشی و خوشحال باش ...

منم این قبلا خیلی دوستم داشت و پیگیر بود و نگرانم بود ولی یه ماهه نه نگرانم میشه نه خبری میگیره نه روم حساسه ...به دوست داشتن پسرا نباید دل بست

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید میدونم سرگرمی ...اخه خیلی روم غیرت داشت و اکثر دعواهامون بخاطر این بود که روم غیرت زیادی داشت و ...

عزیزم فکر کردی روما غیرتی نمیشدن؟ یا ب من نمیگفت بیام خواستگاریت؟ 

انقد شکاک بازی در میاورد سر من ک میگفت حتی نمیزارم بری سرکار 

ولی چیشد اخرش؟

من تجربه دارم 

کسی ک عاشقته هیچوقت نمیزاره ناراحت بشی هیچوقت..

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
بعید میدونم سرگرمی ...اخه خیلی روم غیرت داشت و اکثر دعواهامون بخاطر این بود که روم غیرت زیادی داشت و ...

هه نمیخوام ته دلت خالی  شه ولی اگ دوست داشت شک نمی‌کرد 

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛