2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9753 بازدید | 33 پست

ببین خانم

من نمیدونم اون چه برداشتی کرده

ولی به عنوان یه پسر بهت میگم یکم دست نیافتنی تر باش

هرچی دست نیافتنی تر باشی بیشتر دنبالتن وپیگیرت میشن

نمیگم محل نده

محلش بزار ولی دیگه نه چت تا۴صبح

ممکنه پسره بگه این تو کف منه!

بخدا بعضیااینجورین

اگه رابطتون خوب شد خیلی خودتو ولو نکن

ببخشیدکه رک گفتم بدل نگیرین

صلی الله علیک یااباعبدالله

مردا تا بفهمن دوسشون داری باد میکنن برای ادم محلش نزار مثل من سنگ رو یخ میشیا از ما گفتن بود

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار به جایی رسیده بود که بعضی روزا اصلا باهم نمیحرفیدیم ..

اینم بگم این پسر یکم افسرده بودکلا ولی عاشق من بود ..جوری که علاقه ی اون به من خیلی بیشتر بود تا حس من به اون ...و من زیاد دوستش نداشتم تا همین دو ماه پیش ...

یه شب گفت تو دنیا به هیچی هیچ حسی ندارم ..(البته اینو همیشه میگفت ولی قبلا میگفت تو تنها دلخوشیمی ) ..اون شب گفتم حتی به منم دیگه حس نداری ...اونم گفت اگه نداشتم که تا الان باهات نبودم ..منم گفتم شاید دیگه نداری  اونم گفت نه عزیزم ...منم فهمیدم دیگه دوستم نداره ولی روش نمیشه بم بگه گفتم بیا یه مدت از هم جدا بشیم و فاصله گاهی وقتا لازمه اونم گفت نه و نمیخوام ..اما معلوم بود دوس داشت جدا بشیم

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

اره بابا ولش کن فکر کرده خبریه 

این اگه از ته دل دوست داشت با شرایطت کنار میومد نه با یه حرفت بهش بر بخوره 

این اقا بیشتر دنبال یه سرگرمی بوده ک تا ۴ صبح حوصله اش سر نره 

ببخشید ولی یکم عقلتو قاضی کنی خودت میفهمی

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

اون دوستت داره فقط یکم بخاطر حرفت ناراحت شد ویکمم زیادی رو دادی بهش

تو دختری

بزار اون پیگیرت باشه احساس نیاز کنه

دوس داشتنتو کمتر بروز بده و سعی کن زیرپوستی ونامحسوس بهش بفهمونی که دوسش داری

اون دوستت داره فقط یکم بخاطر حرفت ناراحت شد ویکمم زیادی رو دادی بهش تو دختری بزار اون پیگیرت باشه ...

ینی چی زیر پوستی ؟؟ الان بش تبریک تولد بگم یا نه؟؟' یه تبریک معمولی بگم یا اصلا نگم؟

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
ینی چی زیر پوستی ؟؟ الان بش تبریک تولد بگم یا نه؟؟' یه تبریک معمولی بگم یا اصلا نگم؟

بگو خانم

من میگم مثلا هرشب بهش نگو من دوست دارم یابگی عاشقتم یا همش بگی فلان کار یا فلان اخلاق یاچهرتو و... روخیلی دوس دارم

ببین خانم من نمیدونم اون چه برداشتی کرده ولی به عنوان یه پسر بهت میگم یکم دست نیافتنی تر باش هرچی ...

نه ..ممنون که رک گفتی ‌..اون خودش اصرار داشت حتی من افلاین میشدم چون بش گفتم تو دانشگاه داری ..اما بم پیام میداد و عصبانی میشد و میگفت انلاین شو ...من اصلا بش اول پیام نمیدادم همیشه اون اول پیام میداد...اکثر وقتا میگفت دوست داشتم من واقعیه ولی تو نه ...ولی ابراز علاقه بهش میکردم تا فک نکنه دوستش ندارم...حالا به نظرتون پیام تبریک تولد بش بدم یا نه ؟؟؟ بعد از یه ماه دوری

نه ..ممنون که رک گفتی ‌..اون خودش اصرار داشت حتی من افلاین میشدم چون بش گفتم تو دانشگاه داری ..اما ب ...

حتما پیام تبریک بده

ابراز علاقه هم بکن

ولی دیگه ضایع نکن فقط 

اره بابا ولش کن فکر کرده خبریه  این اگه از ته دل دوست داشت با شرایطت کنار میومد نه با یه حرفت ...

بعید میدونم سرگرمی ...اخه خیلی روم غیرت داشت و اکثر دعواهامون بخاطر این بود که روم غیرت زیادی داشت و گاهی شکاک بود ...حتی بم گفت تو دوست داری کی بیام خاستگاریت

اون دوستت داره فقط یکم بخاطر حرفت ناراحت شد ویکمم زیادی رو دادی بهش تو دختری بزار اون پیگیرت باشه ...

فک نکنم به خاطر اون حرفم باشه اخه من چند بار بعدش بش گفتم بم پیام بده ...حس میکنم دیگه دوستم نداره که برام وقت نمیزاره اخه دیگه نگرانمم نمیشه 😔 ...به هر حال ممنون که راهنماییم کردین🌹

من گفتم خداحافظ ولی اون نگفت ولی دیگه پیامی هم بم نداد..من انفالوش کردم ولی اون.تو اینستا همیشه لایک ...

گفتی تبریک من بهش تو وات تبریک گفتم نخونده پاکش کرد

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
گفتی تبریک من بهش تو وات تبریک گفتم نخونده پاکش کرد

خدا به دلت ارامش بده عزیزم و یه ادم که واقعا عاشقته رو سر راهت قرار بده🌹

خدا به دلت ارامش بده عزیزم و یه ادم که واقعا عاشقته رو سر راهت قرار بده🌹

خدا لعنتش کنه داغونم کرد