2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395322 بازدید | 2283 پست
اها اینم بگم من ریزش مو همیشه داشتم نمیتونم بگم ب قرصه یا نه ولی موی بیشتر درنیاوردم .. فقط طی این م ...

قرص روی رو حتما میگم بخوری حتی اگه بقیه مکمل هارو نگرفتی اونو بگیر تداخلیم با درمانت نداره

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
استارتر من تنبلی تخمدان شدید دارم تو سونو هم مشخصه  موهای بدنم از شوهرم بیشتره😣 جلوی سرم داره ...

هیچ کدوم از مکمل هارو توی بارداری و شیرده ای نباید بخوری. منتظر باش بارداری و شیردهی تموم بشه بعد شروع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کروم چی هست عزیزم؟بعد منم پریودام به زووور قرص و امپول پروژسترونه بنظرت نخام با این هزینه های سرسام ...

این لینک رو بخون عزیزم

https://shiderstore.com/blog/نقش-کرومیوم-در-کنترل-قندخون-،-کاهش-اشتها-و-مقابله-با-چربی

کروم چی هست عزیزم؟بعد منم پریودام به زووور قرص و امپول پروژسترونه بنظرت نخام با این هزینه های سرسام ...

من با همین مکمل ها و رژیم غذایی و ورزش قضیه رو کنترل کردم و راضیم. بازم قرص هایی مث اسپیرو خوبن ولی ضد بارداری واقعا افتضاحه بنظرم

سلام🤗. قرصاي مربوط به قند واينارو ميترسم بدون تجويز بخورم. ولي حتما مكمل هارو ديگه اينسري با دقت بي ...

این لینک رو بخون عزیزم کرومیوم یک مکمل مفید و بی ضرر هست. بازم هر جور راحتی عزیزم 🌺🌺

https://shiderstore.com/blog/نقش-کرومیوم-در-کنترل-قندخون-،-کاهش-اشتها-و-مقابله-با-چربی

سلام عزیزم منم صورتم زیاد جوش میزنه مخصوصا چانه ام  من چه ازمایشی انجام بدم یااینکه سونو برم؟که ...

مطمئن باش مشکل هورمون داری ولی لزوما لازم نیست آزمایشات و سونو نشون بده چون خودمم اینجوری بودم. شما هم با مولتی مینرال و روی و شبا ویتامین ای شروع کن اگه بهتر نشدی بعدا کرومیوم هم اضافه کن بازم اگه خواستی اینوزیتولم اضافه کن. کم کم جلو برو ببین بدنت چی جواب میده شاید به خیلی هاش اصلا نیاز پیدا نکردی ( رژیم غذایی و ورزش یادت نره).

عزیزم خیلی تاپیک مفیدی بود ممنونم ازت واقعا استفاده کردم

فقط اینکه اگه من هم بخوام مثل شما از منابع معتبر سرچ کنم چه سایت هایی رو معرفی میکنی 

مقاله هارو از pubmed میگرفتی ؟

در ضمن بچه ها جدیدا دیدم ویتامین ب۳ به شکل اینوزیتول هگزانیکوتینامید برای pco تجویز میکنن تو ایران ه ...

منم این راههای که شما رفتینو میتونم بگم همشو رفتم حالا ترتیبش فرق میکنه ...فقط مکملها مخصوصا زینک چاق کننده است برام ..لبنیات و خیار و گوجه و سردیجات خیلی اثر بدی رو پلی کیستیکا داره ....پیاده روی و ورزش عالیه مخصوصا دراز نشست ...ممنون از تاپیکت دوستم ❤🌹

عزیزم من تموم صورتم جوش میزد پیشونی و گونه هام 

نمیدونم همشون مال ولی کیستیک بود یا نه

مال کبدمم بود

کلا قاطی کردم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
خب بعدش چیکار کردی؟؟الان جوشان خوبه خوب شدن؟؟؟

هم جوشا خوب شدن هم جاشون رفته همم پریود منظمه. تخمک گذاریم منظم دارم خداروشکر. فقط گاهی تک و توک جوش میزنم بخصوص اگه بقول خودمون غذای آت و آشغال خورده باشم ولی کوچیک که یکی دو روزه میره و برام مهم نیس