2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395217 بازدید | 2283 پست
عزیزم خیلی تاپیک مفیدی بود ممنونم ازت واقعا استفاده کردم فقط اینکه اگه من هم بخوام مثل شما از منابع ...

عزیزم من اکثر وقتام توی همون سایت acne.org بودم تاپیک های خیلی مفید داره بخصوص ریویوهای مکمل های مختلف رو میتونی نگا کنی اگرچه خیلی هاش ایران نیستن مث همون ویتامین ب ۳ به فرم اینوزیتول هگزانیکوتینامید که مجبور شدم از آمازون سفارش بدم. مثلا ال کارنیتین احتمالا برا پلی کیستیک خوبه میتونی تو گوگل بزنی l carnitine acne.org reviwe. اره برا مقالات پابمد خوبه اگه abstract بود اصل مقاله رو از ربات sci.hub میگیرم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شیرمیدم میشه برامنم بگی چه داروهایی بخورم ؟

عزیزم مکمل هایی که گفتم برا بارداری و شیردهی نیستن ولی یدونه روی ۳۰ میلی مشکلی نداره. نگا کن نوشته تا ۴۰ میلی تو بارداری مشکلی نداره

عزیزم من تموم صورتم جوش میزد پیشونی و گونه هام  نمیدونم همشون مال ولی کیستیک بود یا نه مال کب ...

عزیزم من اصلا گونه هام جوش نمیزنه کلا با نیمه پایینی صورت درگیرم. فک کنم جوش گونه دلیل دیگه ای داشته باشه

استارتر یه سوال این پلی کیست اگه خوب بشه و ما دارو هارو دیگه استفاده نکنیم بازم ممکنه دچار این مشکل ...

عزیزم پلی کیستیک خوب نمیشه فقط کنترل میشه. راستش بعدا که علائمت کنترل شد میتونی مقدار مکمل هارو بیاری پایین ولی اوایل باید کامل بخوری. فک نمیکنم مکمل طول ندت داشاه باشه چون بعضیارو دیدم چندین ساله مثلا مولتی ویتامین میخورن!!! شما سایتای خارجی رو نگا کن طرف ۹ ساله روی و ویتامین د میخوره مثلا!!!

عزیزم پلی کیستیک خوب نمیشه فقط کنترل میشه. راستش بعدا که علائمت کنترل شد میتونی مقدار مکمل هارو بیار ...

😳😱فهمیدم ینی پس دکتر قرص کنتراسمین داده فقط برای اینکه کنترل بشه و بزرگ تر نشه؟؟ 

چقدر مسخره است که از بین نمیره . میدونین دکتر بهم گفت ورزش سنگین نکنم و تو نزدیکی مواظب باشم که کیستم پاره نشه از اون موقع اینقدر ترسیدم مثل زنای باردار فقط استراحت میکردم 😔😔  باید دکترمو‌ عوض کنم مرسی از مطلب خوبت واقعن کمک کرد بهم.

یه سوال دیگه این مولتی ویتامین ها(قرص های جوش). من تعداد زیادی از اینا برادرم از المان برام آورد ولی ...

اگه تاریخش گذشته باشه بهتره استفاده نکنی. چرا نخوردی اخه مولتی ویتامین که چیزی نداره!!! 😒😒

ببخش ولی یه سوال دیگه هم دارم الان همین که من دوتا کیست داخل تخمدان هام دارم ینی پلی کیست ؟؟

اره عزیزم یعنی شما پلی کیستیک هستی و تخمدانت کیست ساز هست. قرص ضد بارداری نمیذاره کیستت بزرگتر بشه. بنظر من شما اول چندماه ضد بارداری بخور که کیست ها از بین برن همزمان مکمل هارم بخور بعدش ضد بارداری رو قطع کن و فقط با مکمل ها ادامه بده. سعی کن ورزش کنی و غذای سالم بخوری. شیر و شیرینی رو حذف کن. میوه و سبزی بخور و سعی کن لاغر بشی. غذای چرب اینام کم بخور خودت چند ماه بعد تفاوت رو احساس میکنی. اهان راستی بعد از اینکه ضد بارداری رو قطع کردی آگنوگول هم بخور