2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نرفتنم سنگینتر باشه نمیرمولی اگهببینم میخواد همیشه بدون من بره منم میرم زیادم میخورم از حررص

اینا رسم دارن ک از همه پول میگیرن و میوه و اجیل و فلان میخرن شوهرمم پول کیده 

من 4 ساله خونه مادرشوهرم نمیرم

و اجازه هم نمیدم بیان خونه م

علتش هم این بود، که یه مدت فلج شده بودم ولی مادرشوهرم حتی یه زنگ هم نزد بهم،حتی یه زنگ

قد یه زنگ هم برای این زن ارزش نداشتم

( البته الان خوب شدم خداروشکر) 

و عین این 4 سال رو

دقیقا 5 شنبه و جمعه که تعطیلات میشه(البته وقتی امتحان نداره) 

بچه مو، شده به زور میفرستم خونه ی پدر بزرگ و مادربزرگش

اوناپدر بزرگ و مادربزرگ بچه ی من هستن 

و

روابط من و خانواده شوهرم

به بچه م هیچ ارتباطی نداره

بچه باید محبت پدر بزرگ و مادر بزرگ رو ببینه و حس کنه

هیچ اتفاقی هم نمیتونه باعث بشه که نذارم بچه م مادربزرگشو نبینه

مگر اینکه یه روزی بینم مادربزرگش بهش بی احترامی میکنه

اون موقع دیگه اجازه نمیدم که بره

که فکر هم نمیکنم این اتفاق بیفته

چون مادرشوهرم جونشو هم برای بچه م میده

همونقد که بچه مو دوست داره، به همون اندازه ازمن بدش میاد

انگار ارث پدرشو خوردم من

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

واله ما هم دیوانه شدیم از دستشون از بی احترامیاشون اصلا دعوت نمیکنه خودمون میریم خدا انشاالله اهلشون کنه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

من با خانواده خودم یکماهه کلا قطع رابطه کردم شوهرمم همینطور شب یلدا خونه خودمون می‌مونیم خونه مادر شوهرم نمیرم 🙁

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂