2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395304 بازدید | 2283 پست
چقدر خوب ك اينقدر باسواد ودقيقين و به سلامتيتون اهميت ميدين👏👏. خانوم جان من حدودا ٣٠سالمه و مجرد. ...

سلام عزیزم بنظرم یه آز هورمونی هم بده شما هر روز یدونه زینک ۳۰ میلی گرم و یدونه کروم بخور. یدونه مولتی ویتامین مینرال بخور. شبا هم قبل خواب یدونه ویتامین ای و آگنوگول بخور. سه ماه اینارو بخور ببین چجوری میشی. مکمل خوردن خیلی خوبه چون خاک ایرانم از نظر مواد معدنی فقیره

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
عزیزم میشه منم راهنمایی کنی  راستی سنمم ۳۰ ساله و تو بارداریم جوشام کاملا خوب شده بودن

اگه تو بارداری خوب شدی احتمالا پلی کیستیکی !!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خیلی بده چون هرهفته کلی پول دارو و دکتر میدم کلی هم خرج پوست میکنم هیچی ب هیچی ، همین مکملا رو ...

من صبح ها بعد صبونه یدونه زینک و یدونه کروم میخورم. و یدونه قرص مولتی ویتامین مینرال. بعد نهارم یدونه زینک و کروم. بعد شام یدونه ویتامین ای و آگنوگول میخورم. شبا قبل خوابم کلسیم. طول روزم هر موقع معدم خالی بود اینوفولیک. این برنامه ام هست. ولی بازم میگم به پاسخ بدنتون نگاه کنین لزوما همه یکی نیستن ممکنه شما حتی با یدونه زینک خالی هم جواب بگیرین چون از دوستام دیدم ممکنم هست بخواین از هر کدوم سه تا بخورین. به محض اینکه علائم کنترل شد میتونین دوز مکمل هارو کم کنین.

من صبح ها بعد صبونه یدونه زینک و یدونه کروم میخورم. و یدونه قرص مولتی ویتامین مینرال. بعد نهارم یدون ...

ممنون واقعا حتما پیگیری میکنم انجام میدم ❣🥰❤🙏

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
من صبح ها بعد صبونه یدونه زینک و یدونه کروم میخورم. و یدونه قرص مولتی ویتامین مینرال. بعد نهارم یدون ...

کروم چی هست عزیزم؟بعد منم پریودام به زووور قرص و امپول پروژسترونه بنظرت نخام با این هزینه های سرسام اور دکتر برم چیا رو بخورم ک بی ضرر هست و جواب میده البته مطمعنم ک تنبلی تخمدان رو دارم

پیشاپیش ممنون از جوابت

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
سلام عزیزم بنظرم یه آز هورمونی هم بده شما هر روز یدونه زینک ۳۰ میلی گرم و یدونه کروم بخور. یدونه مول ...

سلام🤗. قرصاي مربوط به قند واينارو ميترسم بدون تجويز بخورم. ولي حتما مكمل هارو ديگه اينسري با دقت بيشتري ميخورم. و البته بگم ورزش منظم ك ي مدت باشگاه ميرفتم مرتب خوب بود برام. البته جديش نگرفتم. شما هم گفتي خوبه ميفهمم اثر داشته اونم. الانم باشگاه نميتونم برم ولي حتما سعي ميكنم يه مدت خودم منظم نرمش و دو رو داشته باشم. ممنون وقت گذاشتين🌷

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

استارتر من تنبلی تخمدان شدید دارم تو سونو هم مشخصه  موهای بدنم از شوهرم بیشتره😣 جلوی سرم داره کچل میشه منی که موهای سرم از همه بیشتر بود

از بدن چاق نیستم ولی قبل بارداری هم هر کی میدیم میگفت بارداری از بس شکمم بزرگ بود خیلی ضایعست خودت چاق نباشی ولی شکمت انقد بزرگ باشه همه فکر کنن بارداری

الان با داروی تحریک تخمدان باردار شدم ولی از غصه ی موهام که روز به روز بیشتر دارن میریزن دارم دق میکنم بخاطر بارداری هم نمیتونم فعلا هر دارویی رو مصرف کنم نمیدونم چکار کنم مطمئنم اینجور پیش بره تا اخر بارداری کلا موهام میریزه

کدوم یکی از داروها بنظرت ضرر نداره برا بارداری و ریزش مو؟

من پرودیم منظم بوده همیشه .. دکتر زنان هم رفتم گفت کیست و.. اینا نداری مطمعن باش ولی برام ازمایش نوشته ک هنوز ندادم. بهم گفت ممکنه تنبلی تخم دان باشه بخاطر قرص ضدبارداری ک روی بدنت نساخته اخه من روکین رو برای حلوگیری میخوردم 

ولی بزار منم از خودم بگم ک الان چیا میخورم شیر و لبنیات رو ک با دیدن تایپیکت ۱۰۰ درصد ازین ب بعد حذف میکنم. ورزش میکنم اب زیاد میخورم یعنی از وقتی اینکارو میکنم بهتر تر شدم سبزی و میوه میخورم‌. اب زرشک هرشب میخورم و صبحها عرق شاطره و کاسنی و یک لیوان خاکشیر میخورم 

البته بگم من مشکل یبوست گاهی ب سراغم میاد 

قرص اسپیرولونولاکتون فقط کمی دو سه روز دیرتر پریود شدم ولی خونریزیمو کمتر کرد و دردم کمتر شد نمیدونم از تاثیر اونه یا نه 

الان خیلی نسبت ب قبل بهترم خیلیی زیاد 

اها اینم بگم من ریزش مو همیشه داشتم نمیتونم بگم ب قرصه یا نه ولی موی بیشتر درنیاوردم .. فقط طی این مدت چون میگن قرص داکسی سیکلین صد و اسپیرولونولاکتون با دوز ۲۵ بعد دو هفته یا یک ماه بعد اثرشو میزاره اولش جوشا میریزن بیرون از بدن ... من جوشام دیگ در نمیاد ولی اون چند تا از بین نمیره ک نمیره خاک برسراااا

ولی جای لک جوش زیاد دارم خیلییی . ک اونا رو دارم سه بار در هفته لایه برداری میکنم هییی یکم کمرنگ تر شده

ی جا گفتی ازین مکمل ها ک میخوری یک کدومش باعث کم شدن مس بدن میشه این خطرناک نیست؟؟؟

در حدیکه روزی یدونه بخوری نه چون روی جعبه هم نوشتخ روزی یکعدد بخورین. در ضمن اگه بخوای مولتی مینرال بخوری خودش داخلش مس هست که بنظر میاد کافیه برای بدن

من پرودیم منظم بوده همیشه .. دکتر زنان هم رفتم گفت کیست و.. اینا نداری مطمعن باش ولی برام ازمایش نوش ...

کاسنی تستسترون رو میبره بالا باعث جوش میشه اینو مطمئنم. تخم شربتی شدیدا باعث جوش میشه ولی خاکشیر رو چون تا حالا خودم نخوردم دقیق سرچ نکردم و خبر ندارم. یمدت ماه رمضان بود برای اینکه تشنه نشم توی چایی تخم شربتی میریختم بعدا که یه عالمه جوش زدم رفتم سرچ کردم فهمیدم دوباره خودمو بهم زدم.