الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم منم صورتم زیاد جوش میزنه مخصوصا چانه ام من چه ازمایشی انجام بدم یااینکه سونو برم؟که ...
مطمئن باش مشکل هورمون داری ولی لزوما لازم نیست آزمایشات و سونو نشون بده چون خودمم اینجوری بودم. شما هم با مولتی مینرال و روی و شبا ویتامین ای شروع کن اگه بهتر نشدی بعدا کرومیوم هم اضافه کن بازم اگه خواستی اینوزیتولم اضافه کن. کم کم جلو برو ببین بدنت چی جواب میده شاید به خیلی هاش اصلا نیاز پیدا نکردی ( رژیم غذایی و ورزش یادت نره).
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
در ضمن بچه ها جدیدا دیدم ویتامین ب۳ به شکل اینوزیتول هگزانیکوتینامید برای pco تجویز میکنن تو ایران ه ...
منم این راههای که شما رفتینو میتونم بگم همشو رفتم حالا ترتیبش فرق میکنه ...فقط مکملها مخصوصا زینک چاق کننده است برام ..لبنیات و خیار و گوجه و سردیجات خیلی اثر بدی رو پلی کیستیکا داره ....پیاده روی و ورزش عالیه مخصوصا دراز نشست ...ممنون از تاپیکت دوستم ❤🌹
هم جوشا خوب شدن هم جاشون رفته همم پریود منظمه. تخمک گذاریم منظم دارم خداروشکر. فقط گاهی تک و توک جوش میزنم بخصوص اگه بقول خودمون غذای آت و آشغال خورده باشم ولی کوچیک که یکی دو روزه میره و برام مهم نیس
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗