2777
2789
عنوان

کیا از مرد پولدار طلاق گرفتن

2403 بازدید | 101 پست

واقعا چجوری کنار اومدید با این درد؟ مثلا ی روزگاری یک کارت پر پول دستت بوده سوار ماشین مدل بالا میشدی هرچی دلت خواسته خریدی هر چیزی دلت خواسته خوردی و ....

یهویی از همه اینا جدا شدی براتون سخت بود خیلی؟؟؟

من دارم دیوونه میشم از فکر😭😭😭

از طرفی بچم واقعا برام سخته بچم ازم دور باشه ندونم کجاس پدرش بردش کجا غذا چی میخوره و ...

بعد میگم خدایا یعنی انقد بدبختم هم آوارگی بچمو ببینم تازه شاید نزاره من ببینمش زیاد اصلا فکرشم می‌کنه دیوونه میشم 

بعد همه این رفاه و آسایشو ول کنم برم 🙂💔

یه ف ال گرفتم گفت راهی نداره باید جدا شی دیگه واقعا انگار با پتک کوبیدن تو سرم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل طلاق چیه

دوسم نداره نمیخوادم باهام رابطه جنسی برقرار نمیکنه و خودشم خواستار جداییه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب جدا نشو.جابزنی یه نفر دیگه بیاد خوشی کنه.طلاق عاطفی بگیر حالشو ببر از ثروت شوهرت

خب طلاق عاطفی ام سخته خیلی سخته اما به قول تو بهتر از اینه که یکی بیاد جای منه بدبخت و ب بچم زور بگه😔😔 اما خب شوهر من خواستار  جداییه اصلا منو نمی‌خواد میترسم هر آن برام ابلاغیه بیاد که شوهرم رفته درخواست طلاق داده

من حس ششمی هستم

بعد طلاق خیلی پشیمان میشی

حتما ی کلاس همسرداری مومنانه ثبت نام کن داخل ایتا

هزینه اش200

خانمها تجاربشون میزارن

لینک تجارب رایگانه

خیلیها راضی هستن

کانال تنها مسیر آرامش همین الان پیدا کن عضو بشو

خواستی لینک تجارب همسرداریش رایگانه، بگیر 

ایتا

اگه نداری اینستا و روبیکا

ایتا بهتره

چه مدلی ازدواج کردید؟زمان ازدواج چندساله بودید؟

فامیلیم و کسی هم مجبورمون نکرده بود اما خب یه چیزایی پیش اومد که شوهرم انقد ازم زده شد

من حس ششمی هستمبعد طلاق خیلی پشیمان میشیحتما ی کلاس همسرداری مومنانه ثبت نام کن داخل ایتاهزینه اش200 ...

عزیزم شوهرم اصلا نمی‌خواد بیاد طرف من کلاس همسرداری به دردم نمیخوره

خب طلاق عاطفی ام سخته خیلی سخته اما به قول تو بهتر از اینه که یکی بیاد جای منه بدبخت و ب بچم زور بگه ...

بهش اقتدار بده 

سخته

ولی آدم میشه شوهرت

بعد سود اقتدار دادن به مرد 

تو جیب خانمها میره

سودش به سختیش میارزه