2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14104 بازدید | 128 پست
چرا عزیزم زایمان خودش سخته منتها دکترت واقعا باید عالی باشه سز هفته اول واقعا سخته من ۳روز اول انقدر ...

امیدوارم که بیهوش کنن اخه جدیدا دیگه حتی نمیزارن دکتر خودت دخالت کنه همه چی بستگی به دکتر بیهوشیت داره😐

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
من هفته ۳۵ بچه م وزنش ۲۶۰۰ بود..یعنی ممکنه اونم انقد شده باشه...ترسیدم که😟

آره عزیزم نگران نباش  انقدر هم ریز نیست وزنش نرماله

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه آخه میترسم درشت شده باشه و مجبور شم طبیعی بیارم چون دیگه سونو نرفتم..

فردا برم سونو ببینم چقدر شده😟

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
سزارین راحت بود یاسخت؟

راحت بودش اما من بخیه هام عفونت کردیکم اذیت شدم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
۱۹کیلو خیلی اضافه کردم 

آها پ بگو.من دکترم نمیذاره زیاد چاق شم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
بستگی به بدن مادر داره عزیزم منم اصلا چیز خاصی نمیخوردم حتی از معمولی هم کمتر میخوردم پسراولم 4کیلوب ...

ماشاءالله 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
امیدوارم که بیهوش کنن اخه جدیدا دیگه حتی نمیزارن دکتر خودت دخالت کنه همه چی بستگی به دکتر بیهوشیت دا ...

بهش بگو میگرن شدید دارم میزاره

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
بهش بگو میگرن شدید دارم میزاره

جدی اگه بگم بیهوشم میکنن

[QUOTE=121975708]خدانکنه عزیزم  نمیدونم از اول ترس داشتم  [/QUOTE

نترس گلم

بیهوش میشی هیچیییی متوجه نمیشی

فقط طبیعی خوبیش اینه ک بعدش راحت راه میری و کاراتو میکنی

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁