2777
2789
من وکیلم 10تومن گرفت ولی هیچ کاری نکرد فقط و فقط دادگاه مهریه اومد 5مین و رفت خلاص فقط زنگ میزدم ازش ...

بخاطر همین واقعا دوس ندارم وکیل بگیرم 

فقط یبار برای مشاوره رفتم دقیقا هرچیو میدونستمو برام تکرار کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل من وقت میذاره واسم تماس و حضوری  ولی فعلا هیچ کاری نکرده هنش میگه صبر کن صبر کن  من ...

من وکیلم زیاد خوب راهنمایی نمیکرد مثلا واسه شکایت نفقه ام اگه فقط یه کلمه نوشته بود که نفقه واسه حال و آینده کلی فرق میکرد و نمیخاست هی 4ماه 4ماه برم دوباره واسه نفقه شکایت کنم خیلی ازش ناراحتم 

من واقعا نمیتونم ببخشم شوهرمو فک کن به خانوادش رفته گفته عروستون پاک نیست  واقعا نمیدونم هنوز ...

خب شوهر منم به بابام گفته بود ک بچه از من نیست و ...منم گفتم می رم شکایت میکنم بخاطر تهمتت و در خواست آزمایش میکنم چون محکم وایستادم نذاشت دیگه کار ب آزمایش و ‌... برسه،شما مشکلتون چیه گلم

واسه کارای طلاق چی کمک نمیکنه؟  دادخواست طلاق دادی

همه دوندگیاش با خودم بود همش ففط دادگاه مهریه و طلاق اومد مثلا واسه استرداد جهیزیه همشو خودم انجام دادم حتی قبول نکرد بیاد باهام تاجهازم بیارم واسه نفقه فقط برگه رو پر کرد واسم همین آره من بخشیدم مهریه و طلاق گرفتم ولی 4سال طول کشید طرفم خیلی اذیتم کرد