2777
2789
خب این جرم نیست که ،رابطه ؟

نه بابا احساسی پیام داشتیم وویس داشتیم نشسته همه گوش داده

دوس پسرم یا آهنگ خونده بود برام 

مسخره اون آهنگو برام خوند گفت چیزی یادت نمیاد گفتم که چی😐

خیلی احساساتیه خیلیم حساسه دست خودش نیست میدونم اینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فراموشش کرده بودم  اما همش زنگ میزنه و التماس میکنه ک بهم فرصت بده جبران کنم دوست دارم قول ...

وقتی هیچ تعهدی نمیده یعنی نمیخواد عوض بشه و خودشو تغیر بده خودتو گول نزن اگه میتونی با همین اخلاقاش به زندگیت ادامه بدی برگرد ولی اگه نمیتونی جدا شو با بچه دار شدن گرفتار یه زندگی میشی که دراومدن ازش صدبرابر سختتره 

دنبال کسایی هم نباش که با برگشت خوشبخت شدن تا اینجوری خودتو راضی کنی چون آدما باهم فرق دارن مشکلاتشون هم باهم فرق داره هیچ نسخه ایی برای هیچ زندگی نمیشه پیچید 

خوب فکر کن طلاق آسون نیست مشکلات خودشو داره ولی سخت هم نیست میگن هرجای زندگیت فهمیدی راهو اشتباه رفتی برگرد 

تو الان بچه نداری پدرت هم حمایتت میکنه اگه دوسش نداری به اصلاحش هم امیدی نداری جدا شو ولی اگه دوسش داری و میدونی با صبر میتونی اخلاق بدشو رو درست کنی برگرد به نظرم حتما یه مشاوره قبل طلاق برو بهت خیلی کمک میکنه تا تصمیم درست رو بگیری 

خیلی خوشحالم از طلاقم 

شکر خدا 

منم یه دلم میگه مهرمو حلال کنم برم دنبال زندگیم یه دلم میگه اون خانوادش بهم می‌خندن میگن دیدی مفتی ردش کردیم

دادگاه عدم تمکینم دارم قوز بالای قوز نمیدونم اونو چیکار کنم 

برگردم یا بذارم ناشزه بشم 

شکر خدا  منم یه دلم میگه مهرمو حلال کنم برم دنبال زندگیم یه دلم میگه اون خانوادش بهم می‌خندن م ...

تمکین یکاری کن به نفعت باشه به قاضی بگو من زندگیمو دوست دارم خونه و زندگی در شانم تدارک ببینه منم میرم زندگی میکنم باهاش 

راستی شوهرت بدون مهریه طلاق میده یا نه؟  شوهر من گفته بیا توافقی جدا بشیم  فقط لنگ مهریس

شوهر منم همینو میگه 

میگه مهرتو کامل ببخش تا طلاقت بدم 

اما پروعه من نمبخوام مهریمو ببخشم شده ۴۰ میلیونم شده ازش میگیرم 

چرا خیلی طرفم عوضیه پرو شده بابام میگه تو صبرت کم بود باید میذاشتی بهت قرض دار بمونه ولی آخه 4سال بل ...

منم این بلاتکلیفی عذابم میده 

واقعا سخته فقط میخوام هر چی ک میخواد بشه سریع تر بشه خسته شدم 

نه میدونم شوهر دارم 

نه میدونم مجردم