2777
2789
شاید خیلی دوستت داره  شایدم خیانتت در حدی نبوده ک نا بخشودنی باشه  رابطه کامل داشتید با ...

نه نه اصلا،حتی انگشتشم به سمتم اشاره نشده بود،فقط در حد مکالمه و دیدن اونم توی مسیر حتی خود پسر روی قرآن واسش قسم خورد ک من دستم بهش نزدم چون فکر میکردم مجرد و هدفم ازدواج بدون‌گناه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب  شوهر من دوس پسر زمان مجردایامو فهمیده داغونم کرده آبرومو همه جا برده به خانوادش گفت ی ...

شوهرم نذاشت هییییییچ کس از خانوادش بفهمه در طی پروسه ی طلاق میگفت بگو شوهرم معتاد بود 

شوهرم نذاشت هییییییچ کس از خانوادش بفهمه در طی پروسه ی طلاق میگفت بگو شوهرم معتاد بود 

وای یک مرد واقعیه 

قدرشو بدون 

شوهر من الان دنبال اتو از من ک جلو همه ابرومو ببره خودشو توجیه کنه

چه جالب شوهر منم عجیب بچه ننه است منم واقعا با تموم بدیاش عاشقشم 😞

من وکیلم 10تومن گرفت ولی هیچ کاری نکرد فقط و فقط دادگاه مهریه اومد 5مین و رفت خلاص فقط زنگ میزدم ازش راهنمایی میگرفتم هروقتم میخاستم برم دفترش بهونه میاورد که مسافرتم و فلان خیلی ناراحتم من 10تومن پول طلاهام بود که فروختم 

اخلاقای بد زیاد داره ولی خب هیچ انسانی کامل نیست 

من واقعا نمیتونم ببخشم شوهرمو فک کن به خانوادش رفته گفته عروستون پاک نیست 

واقعا نمیدونم هنوز برگشتم به اون خونه به صلاحمه یا نه

ان شاء الله خدا یه راهی جلو پام بذاره

من وکیلم 10تومن گرفت ولی هیچ کاری نکرد فقط و فقط دادگاه مهریه اومد 5مین و رفت خلاص فقط زنگ میزدم ازش ...

وکیل من وقت میذاره واسم تماس و حضوری 

ولی فعلا هیچ کاری نکرده هنش میگه صبر کن صبر کن 

منم بابام با کلی قرض پول وکیلو داد 

واقعا از بابام خجالت میکشم فقط 😭