2777
2789
زنداداش من ی چشم و ابرو بازی دراورد الانم سر خونش نمیگه اون کارا کردم ماهم اصلا بروش نیاوردیم والا ج ...

😐😐😐😐ماام همین کارو کنیم کسری جاهازو جبران کنیم 😐

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
به نظرم بستگی به این داره که چقدر حرمت همو شکستین اگر خیلی بی احترامی کردید خیانت کردید و هر چی فکر ...

نه خیانتو بی حیایی نکردیم 

حتی خانواده هامون با هم رو در رو نشدن 

ولی خوب بحث و حرف و حدیث پیش امده ک نه خاتواده من راضین برگردم نه خانواده اون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو بار تا دادگاه رفتم باز بخشيدم و بدترشد الانم دارم جدا ميشم براي من ديگه ارزش نداشت چون حرمتا خيلي از بين رفت و طرف بدتر شد از قبل كينه داشت ازم 

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
اره من فردا میخوام برگردم البته شوهرم خیلی اخلاق های بدی داره  بخاطر بچه هام بر میگردم و واقع ...

خوب اگه فک میکنی برگردی درست میشه برگرد 

اما اگه فک میکنی تغییری نمیکنه هرگز اینکارو نکن

نه خیانتو بی حیایی نکردیم  حتی خانواده هامون با هم رو در رو نشدن  ولی خوب بحث و حرف و حد ...

خانواده ها رو ول کن

حس قلبی خودت چیه؟

شوهرت میگه برگرد؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

من شوهرم خوبه اما انقدر میترسم بچه بیارم یهو بد شه یا چیزی بشه اونوقت چیکار کنم بخدا انقدر دورمون میبینیم چشمم ترسیده

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
نه بابا....معجزه بود نمی دونم اصلا یه وضعی ...زنش خودکشی کرد دعوا فش ساعت ۱۲ نصفه شب در میرفت از خون ...

واقعا هم معجزه شده که داداشت تونسته همچین چیزهایی رو ببخشه وچشم پوشی کنه 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
از هم جدا شدن بعد دوباره باهم ازدواج کردن حتی دختره مهریه اش رو گرفت ولی الان که دختره میگه زیاد خوب ...

منم الان بچه ندارم میترسم برگردم و بایک بچه پشیمون سمو مجبور باشم بسوزم بسازم 

و اینگه الان پدرم حمایتم میکنه و بهم گفته برگردی دیگه هیج وقت نیا بگو پشیمونم

به نظرم بستگی به این داره که چقدر حرمت همو شکستین اگر خیلی بی احترامی کردید خیانت کردید و هر چی فکر ...

نه اصلا ،هیچ‌کس مث ما حرمت شکنی و...نکرد ،ولی گذشت و بخشش مهمترین اصل زندگیه

زنداداش من ی چشم و ابرو بازی دراورد الانم سر خونش نمیگه اون کارا کردم ماهم اصلا بروش نیاوردیم والا ج ...

خدا رو شکر 

منم کلی پول وکیل دادم 

اما شوهرم میگه پرونده رو ببند برگرد هیچ مهریه و حق طلاقی هیچی گفت نمیدم

منم الان بچه ندارم میترسم برگردم و بایک بچه پشیمون سمو مجبور باشم بسوزم بسازم  و اینگه الان پد ...

اون شوهرش خدایی اخلاقهای بدی داشت حالا من نمیتونم قضاوت کنم ولی هرکس هرجور هست همونه تا خودش نخواد تغییر نمیکنه ،حتی اون دختره تعهد هم گرفت ازش ولی باز میگفت پشیمونم برگشتم اگه به خاطر بچه نبود نمیموندم