دوست من قبل اخرین جلسه دادگاهش که قرار بود طلاق صادر بشه با شوهرش آشتی کرد ولی با کلی شرط و شروط ،خونه و ماشین رو زد به نام دوستم و حق طلاقم داد به دوستم
اگر خیلی بی احترامی کردید خیانت کردید و هر چی فکر نکنم ادامه اش دادنش زندگی خوبی باشه. دیگه حرمتا از بین رفته
بعضیا کاری نکردن بحث کوچیک داشتن برگردن فرق دارن با کسی که خیانت و بی حیایی کرده.
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
نه اینجوری نیست شاید چند ماه هول یکم معذب باشین با خانواده شوهر و خود شوهرتونولی به مرور زمان همه چیز عادی و مثل قبل میشه البته بستگی به خود ادم داره که اخلاقش چجوری باشه
از هم جدا شدن بعد دوباره باهم ازدواج کردن حتی دختره مهریه اش رو گرفت ولی الان که دختره میگه زیاد خوب نیستن قبلا بچه نداشتن الان یدونه دارن خودش میگه پشیمونم برگشتم
زنداداش من ی چشم و ابرو بازی دراورد الانم سر خونش نمیگه اون کارا کردم ماهم اصلا بروش نیاوردیم والا جهازش حلقش همرو هم فروخته بود داد وکیل الان داداشم هرماه یسری لوازم میخره براش دیگه فکر کن خودش توجهازش لوازم برقی بجز ماشین لباسشویی و جاروبرقی نداشت الان تا حتی میوه خشک کن و علاوه بر فر تو کار ماکرو فرم خرید براش بقول خودش فقط مونده ظرفشویی وچرخ خیاطی بخرن والا خداروشکر الان خیلی خوب شده زندگیش
واقعا فازشون چی بود بعد یه ساعت عقد کردن دوباره شاید میخواستن خانواده ها رو بترسونن
نه بابا....معجزه بود نمی دونم اصلا یه وضعی ...زنش خودکشی کرد دعوا فش ساعت ۱۲ نصفه شب در میرفت از خونه دوست پسر داشت بد حجاب شد و.... داداشم ازش زده شد ولی نمی دونم چی شد