2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بستگی به این داره که چقدر حرمت همو شکستین

اگر خیلی بی احترامی کردید خیانت کردید و هر چی فکر نکنم ادامه اش دادنش زندگی خوبی باشه. دیگه حرمتا از بین رفته

بعضیا کاری نکردن بحث کوچیک داشتن برگردن فرق دارن با کسی که خیانت و بی حیایی کرده.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

منم همین حسو دارم

نه اینجوری نیست شاید چند ماه هول یکم معذب باشین با خانواده شوهر و خود شوهرتون‌ولی به مرور زمان همه چیز عادی و مثل قبل میشه البته بستگی به خود ادم داره که اخلاقش چجوری باشه

الان چطورن با هم ؟

از هم جدا شدن بعد دوباره باهم ازدواج کردن حتی دختره مهریه اش رو گرفت ولی الان که دختره میگه زیاد خوب نیستن قبلا بچه نداشتن الان یدونه دارن خودش میگه پشیمونم برگشتم

زنداداش من ی چشم و ابرو بازی دراورد الانم سر خونش نمیگه اون کارا کردم ماهم اصلا بروش نیاوردیم والا جهازش حلقش همرو هم فروخته بود داد وکیل الان داداشم هرماه یسری لوازم میخره براش دیگه فکر کن خودش توجهازش لوازم برقی بجز ماشین لباسشویی و جاروبرقی نداشت الان تا حتی میوه خشک کن و علاوه بر فر تو کار ماکرو فرم خرید براش بقول خودش فقط مونده ظرفشویی وچرخ خیاطی بخرن والا خداروشکر الان خیلی خوب شده زندگیش

داداشم و زنش طلاق گرفتن با کلی مکافات .... یه ساعت بعد از طلاق رفتن عقد کردن الانم خوبن باهم بچه دار ...

واقعا فازشون چی بود بعد یه ساعت عقد کردن دوباره شاید میخواستن خانواده ها رو بترسونن 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
دوست من قبل اخرین جلسه دادگاهش که قرار بود طلاق صادر بشه با شوهرش آشتی کرد ولی با کلی شرط و شروط ،خو ...

افرین به این مرد 

شوهر من میگه حق طلاق نمیدم عیچی نمیدم برگرد به زندگی قول میدم خوب شم اخه هیچ تضمینی بهم نمیده

واقعا فازشون چی بود بعد یه ساعت عقد کردن دوباره شاید میخواستن خانواده ها رو بترسونن 

نه بابا....معجزه بود نمی دونم اصلا یه وضعی ...زنش خودکشی کرد دعوا فش ساعت ۱۲ نصفه شب در میرفت از خونه دوست پسر  داشت بد حجاب شد و.... داداشم ازش زده شد ولی نمی دونم چی شد