2777
2789

دوسه روزی آبریزش بینی شدیدداشت دیشب بخاردادم تخلیه شدحالاسرفه میکنه گاهی ومثل خروسک شده صداش ۱۶ماهشه.خوتمونم مرطوبه.سرفه هاش خشکه خلطی نیست ماه پیشم سرماخورد۵باردکتربردم فایده نکردفقط بدنش مقاوم شدبه دارو.تب هم نداره.راه حلی دارید؟

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دختر من اسپری سالبوتامول داد دو سه روزه خوب شد. احتمالا کوچولوتون زمینه ی آلرژی داره حتما ببرش م ...

ماه پیش همینودادن بهم ولی هیچ اثری نکردخیلی اذیت میشه

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

سرفه هاش چون بدون تب هست الرژیکه من دخترم ۹ سالشه هفته ی قبل سرفه می کرد بیشتر تو بیداری اما تو خواب ی سرفه هم نمی کرد وقتی که بیدار بود دستگاه بخور روشن می کردم که خیلی کم میشد سرفش کتوتیفن دادم خیلی بی حالش کرد گایافنزین دادم از اون حالت خشکی در اومد ولی پسر شما کوچکتره همه دارویی نمیشه بخوره اما همین چهارتخمه و به دونه یا آبجوش ولرم با عسل و آبلیمو عالیه خیلی سرفه ی بچه ارومتر میشه 

ماه پیش همینودادن بهم ولی هیچ اثری نکردخیلی اذیت میشه

عزیزم دختر من الان چند تا داروی ضد آلرژی هم مرتب استفاده میکنه. شما هم اگه ببریش متخصص آلرژی زود نتیجه میگیری.

هر چقدر سن ش کمتر باشه بهتره چون دیگه زود به زود مریض نمیشه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
سرفه هاش چون بدون تب هست الرژیکه من دخترم ۹ سالشه هفته ی قبل سرفه می کرد بیشتر تو بیداری اما تو خواب ...

عسلویه سریامیگن بده یه سریامیگن زیردوساله نده موندم 

عزیزم دختر من الان چند تا داروی ضد آلرژی هم مرتب استفاده میکنه. شما هم اگه ببریش متخصص آلرژی زود نتی ...

سینش حالت خس خس داره بازم ازآلرژی میتونه باشه؟

عسلویه سریامیگن بده یه سریامیگن زیردوساله نده موندم 

سر خود چیزی نده به بچه.

برات بگم هیچ کدوم از دمنوشا و داروهای گیاهی جواب نداد برای دخترم. شربت آویشن که میخورد به حالت خفگی می افتاد.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
دقیقا دختر منم توی خواب سرفه نمیکنه

پسرمن گاهی بیدارمیشه سرفه میکنه میخوابه گاهی الان نفس میکشه صدای خر خر میاد ولی تبوعفونت نداره