2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه برای سرفه پسرم چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 25 پست
آره دیگه ریه ش ملتهب شده.یه تست تنفسی میگیرن ازش

ماه پیش که بردم عفونی نتیجه ندادپس اینبارم ببرم آلرژی؟

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسلویه سریامیگن بده یه سریامیگن زیردوساله نده موندم 

بله درسته حواسم نبود به سنش ندی بهتره اما اگر چهار تخمه و به‍ دونه بخوره خوبه دختر من که بزرگم هست با زور میخوره حالا باز ی پزشک ویزیتش کنه چون سنش کمه نمیشه هر داروییو بدی 

پسر من هم چند روزه ابریزش و سرفه داره ولی امروز بذتر شده و تب هم داره کمی ،الان گلوش رو نگاه کردم لوزش شدید متورمه 😥

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
پسر من هم چند روزه ابریزش و سرفه داره ولی امروز بذتر شده و تب هم داره کمی ،الان گلوش رو نگاه کردم لو ...

پسرمن تازه اینجوری شده ینی ممکنه بدتربشه؟زودببرمش دکتر؟

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

پسر من ماه پیش دقیقا همین علائمو داشت.دکتر گفت یچیزی مثل خروسکه ولی به اون حادی نه.بهش شربت آموکسی سیلین وزادیتن داد.اسپری سالبوتامول وبکلومتازون داد.ویه پودری که وقتی باز کردم همون چهارتخم بود.خیلی زودم خوب شد خداروشکر

ونترسیم ازمرگ،مرگ پایان کبوتر نیست
پسر من ماه پیش دقیقا همین علائمو داشت.دکتر گفت یچیزی مثل خروسکه ولی به اون حادی نه.بهش شربت آموکسی س ...

به نظرتون امروزمطب هاتعطیلن؟