2777
2789
عنوان

جذابیت مرد زرنگ تیز باهوش یا ...

1453 بازدید | 43 پست

همیشه این سوال توذهنمه که ..

مردایی که EQیاهوش هیجانی بالاتری دارن اکثرن جذابن ولی همونقدرم میتونن زنشونک یا پارتنرشونو بپیچونن درمقابل

مردایی کهEQپایینی دارند هوش اجتماعیشون اطلاعات عمومی شون پایینتره و خلاصه اپدیت نیستن ممکنه خرابکاری کنن ولی احتمال فهمیدن زنش بیشتره ..

تعریف ازخودم نباشه من EQبالایی دارم اطلاعات عمومیم بدک نیست ولی خب IQپایین تری دارم ونمیتونم مردهای دسته دومو تحمل کنم ولی خب میترسم از زرنگی دسته اول ضربه بخورم نظرشماچیه؟

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی دیدت به زندگی اینجوری باشه حتی اگه ضربه هم نخورده باشی زندگیت پر از موج منفی هست.

چرا باید به خیانت و پیچوندن و این مسائل فکر کنی وقتی هنوز وارد رابطه نشدی و حتی کسی هم پیدا نکردی؟

من ترجیح میدم با کسی ک بهش شک دارم از اول ازدواج نکنم ک نگران خیانتش نباشم

در نتیجه دسته اول بهتره از نطرم

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

من خودم چون از لحاظ آی کیو خوبم(منظوری ندارم طبق گفته اطرافیان و خیلی چیزا)

نمیتونم کسی که آی کیو پایینتری داره رو تحمل کنم(ناخوداگاهه)

دلم میخواد از من ی مقدار زرنگ تر باشه

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...  
تا وقتی دیدت به زندگی اینجوری باشه حتی اگه ضربه هم نخورده باشی زندگیت پر از موج منفی هست. چرا باید ...

اتفاقا یکی از اشتباهات زندگیمو انجام دادم و بعداون به این نتیجه رسیدم که من فقط تحت تاثیر هوش یه مرد قرار میگیرم نه پولو و....

من خودم چون از لحاظ آی کیو خوبم(منظوری ندارم طبق گفته اطرافیان و خیلی چیزا) نمیتونم کسی که آی کیو پ ...

دقیقا...من  هوش اجتماعیم بالاس ولی آی کیوم پایینه تودرسو اینچیزا ولی بارم نمیتونم مرد کم هوشو هیجانو تحمل کنم

جفت دسته احتمالا خیانت دارن ...حرف منم همینه دسته دوم ینی کم هوشا زودلومیرن

منظورت آی کیو نبود؟!

قاطی پاتی و غیر علمی نوشتیااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بنظر من چه آیکیوش بالا باشه چه پایین مهم نیست و فرقی نمیکنه فقط مرد باشه

🙄ولی فرق داره ها ...یکم بیشتر متمرکز شه رو روابط اطرافت مقایسه کن 

اتفاقا یکی از اشتباهات زندگیمو انجام دادم و بعداون به این نتیجه رسیدم که من فقط تحت تاثیر هوش یه مرد ...

نگفتم تحت تاثیر چی قرار میگیری گفتم چرا جنبه ی منفی یه قضیه رو در نظر میگیری

شما حتی دقت نمیکنی منظور من چیه عزیزم

Eq شما بالا نیست. فقط یه منفی نگر هستید.همین