2777
2789
عنوان

جذابیت مرد زرنگ تیز باهوش یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 43 پست
مرده خنگ نو EQ  پایین نو IQ پایین نو اینجور ادم ها طرفشونو پیر می کنند یادت باشه بازم تگم ن ...

سلاااام زیبای خوابالو😁اخه تاپیکم جنجالی یا جالب نبود صرفا نظرسنجی بود 😃

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااام زیبای خوابالو😁اخه تاپیکم جنجالی یا جالب نبود صرفا نظرسنجی بود 😃

به به سلام گل دختر عجیب

منم بگو اشکال نداره.  من دوست داشت  

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
واقعا میشه؟ من خودم آیکیوم بالاس و ایکیو داغوووووون

بله من در کارگاهی شرکت کردم و فرد با سوادی میگفت که ایکیو قابل ارتقاء هست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من آیکیوم مایینه ولی هوش اجتماعیم بدک نیس خوبه

من انقد خنگم تو جامعه🤪😅خالمم اینطوریه پزشکه ولی مث من کلا به آدما توجه نمیکنه تو خیابون  و همش سرش توکار خودشه. اصلا از کنارش رد شی نمیبینتت. منم متاسفانه اینطوری ام

هی میگم دیگه وقت من ولی باز نمیشه

من انقد خنگم تو جامعه🤪😅خالمم اینطوریه پزشکه ولی مث من کلا به آدما توجه نمیکنه تو خیابون  و هم ...

ببین من همون آدمم با همون هوشی که باهاش متولد شده ام. ولی سالهاااا تو اجتماع بوده ام. به لطف خدا هوش اجتماعی خیلی خوبی دارم. چون در احوالات دیگران دقیق هستم حتی در جسمشون.

کمتر شده که من به کسی بگم رنگت زرد شده و اذعان نکنه که "اره حالم بده"

رمز هوش هیجانی : دقت و محبت واقعی و توجه به نوع بشر و اطرافیان هست.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چطوری؟

باید در موردش مطالعه کنی و اول کپی برداری کنی از تفرادی که هوش اجتماعی شون رو تحسین میکنی. بعد کم کم خودت دست به ابداع بزنی.

باید در موردش مطالعه کنی و اول کپی برداری کنی از تفرادی که هوش اجتماعی شون رو تحسین میکنی. بعد کم کم ...

اگه بشه خوبه ولی نمیدونم چرا فک میکنم ذاتیه.من مادرو برادرم خیلی تیزن هرکی دروغ میگه میفهمن حدساشون درسته  ولی من و بابام نه.

اگه بشه خوبه ولی نمیدونم چرا فک میکنم ذاتیه.من مادرو برادرم خیلی تیزن هرکی دروغ میگه میفهمن حدساشون ...

میگم تا حد بالایی به هوش هم بستگی داره.

من هوشم بالاس ولی کم تو اجتماع بودم دوستام کمن

همون دیگه...