2777
2789
عنوان

جذابیت مرد زرنگ تیز باهوش یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 43 پست

من یه حرف به شوهرم میزنم اگه متوجه نشه بهش میگم شوهر باهوش گرفتم که حرف یه بار بزنم بفهمه اگرنه با پسرعمه م عروسی می کردم 😁

حالا خیانت رو بیخیال، چجوری با آدمی زندگی میشه کرد که حرف آدم حالش نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄ولی فرق داره ها ...یکم بیشتر متمرکز شه رو روابط اطرافت مقایسه کن 

اره فرقو اشتباه گفتم ولی بازم همون مقوله مرد بودن تو الویته

بدبخت اونیه که وقتی بهش محبت میکنی،فکر میکنه بهش محتاجی...
منظورت آی کیو نبود؟! قاطی پاتی و غیر علمی نوشتیااااا

منظورم EQهست ...هوش هیجانی ..البتهiqهم موثره ...کلا منظورم اینکه مردایی که روابط اجتماعی بهتری دارن وافرادو تحت تاثیر قرار میدن یا اطلاعات عمونی زیادی دارن مثلا راجع به شبکه های مجازی یا هرچیی اونا راحتترمیتونن بپیچونن مارو اگه بخوان ...ولی مردایی که اینجوری نیستن اگه اینکارم کنن زود لومیرن

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

منم به این مساله که می گی خیلی فکر می کنم استارتر. دقیقا به این سوال‌ها. ولی بازم هر چی فکر می کنم مرد باهوش و تیز رو ترجیح می دم البته با تیپ شخصیتی که وفادار یا خیلی مسئولیت پذیر باشه. کلا تحمل مردای کم هوش به خصوصا به لحاظ اجتماعی و اطلاعات عمومی رو ندارم... 

منظورم EQهست ...هوش هیجانی ..البتهiqهم موثره ...کلا منظورم اینکه مردایی که روابط اجتماعی بهتری دارن ...

اشتباه میگی تنها کسی میتونه تو رو خوب بپیچونه که خوب بی شرف باشه !

همین...

ربطی به ایکیو و آیکیو نداره...

آدم با ایکیو بالا اگر بی شرف نباشه نمیتونه بپیچونه.

همینطور فرد آی کیو بالا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اشتباه میگی تنها کسی میتونه تو رو خوب بپیچونه که خوب بی شرف باشه ! همین... ربطی به ایکیو و آیکیو ن ...

حالا جدا از همه این صحبتا خدابده برکت به کاربریتون😅

ولی در مجموع فردی که آیکیو ی بالا داره، معمولا ایکیو با لا هم داره و اگر هم نداشته باشه میتونه بدست بیاره...

ولی بالعکسش امکان نداره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی در مجموع فردی که آیکیو ی بالا داره، معمولا ایکیو با لا هم داره و اگر هم نداشته باشه میتونه بدست ...

مثل من که آیکیوم پایینه ☹دقیقا اینحرف درسته

آیکیو ت پایین نیست، متوسطه مسلما...

و هیچ عیبی هم نداره... اعلب افراد جامعه هوش متوسط دارند. 

مهم حرکت در مسیر کمال و درستی است.

مرده خنگ نو

EQ  پایین نو

IQ پایین نو

اینجور ادم ها طرفشونو پیر می کنند

یادت باشه بازم تگم نکردی  

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    

و خبر خوش اینکه خیلی از مردهای باهوش، زنان  دارای هوش متوسط و معمولی رو، ترجیح میدهند تا بهشون تسلط فکری داشته باشند و اونزنها هم این تسلط رو میپذیرند و زندگی های خوبی اینجوری تشکیل میشه. ولی هر کسی با زن باهوش کنار نمیاد!!!