2777
2789

دوره هام معمولا ۲۹روزس و منظم-فقط آبان ۳۵ روز شد بخاطر استرس و دارو عفونتم-نیمه دوم آذر و نیمه اول دی ماه اقدام داشتم یکی دوشب درمیون-روز ۳۱ دورم در دی ماه بیبی زدم خطش قبل از سی افتاد-دی ماه هم پریودیم عقب افتاد روز ۳۴ پری اومد اونم یهویی با دردوحشتناک-کسل هستم خیلی-میل ب خوابم زیادشده-نفخ شکمم خیلی زیادشده-قبلنا اینجوری نبود-الان روز پنج پری هستم و از اخرای روز سه پری خونریزیم خیلیییی کمتر از همیشه شده-احتمال بارداری هست ایا؟آزمایش بدم چه روزی جوابش دقیقتره؟ب دکترا پیام دادم گفتن برو آز😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پریودی؟؟؟از حاملگی 

آره عزیزم نمیدونم اصلا چیکار کنم .کی میشه رف آزمایش؟دقیق نشون بده؟اصلا احتمالش هست ؟😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
هیچکی نمیدونه  حتما برو ازمایش

واقعا ینی احتمال بارداری هست اخه مگه؟همین نی نی سایت سرچ کردم تو تاپیکا خیلیا میگفتن احتمالش هست خیلیام میگن نه واقعا کلافه ام حس بدی دارم ک نمیدونم چمه😢

پریودی عزیزم  باز خودت میدونی میخوای برو آز بده ولی این پریودیه

اره نمیخوام الکی خودمو امیدوار کنم😢.ولی خب چون نمیدونم چمه و دوتا دکتر گفتن برو ازمایش بارداری من موندم چمه اخه ینی.کی میتونم برم آز؟

نه عزیزم چون پریود شدی و تا پنج روز طول کشیده حامله نیستی ولی نزدیکه چون داره تغییرات رو ایجاد میکنه ...

عزیزم مرسی از پاسخت انشالا😢♥️اخه خیلیا تو همین تاپیکا سرچ کردم گفتن احتمالش هست معلوم نیس!دوتا دکترم پیام دادم گفتن برو آز با جوابش بیا پیشمون واسه همین خیلی استرس گرفتم

عزیزم مرسی از پاسخت انشالا😢♥️اخه خیلیا تو همین تاپیکا سرچ کردم گفتن احتمالش هست معلوم نیس!دوتا دکتر ...

حالا برا اطمینان می خوای برو آزمایش بده ولی خون ریزی که مال ماه اول بارداریه سه روز طول می کشه...احتمالا به خاطر استرس که همه اش حواست به بارداری...ولی اگرم نباشی به زودی میشی 

حالا برا اطمینان می خوای برو آزمایش بده ولی خون ریزی که مال ماه اول بارداریه سه روز طول می کشه...احت ...

مرسی عزیزدلم انشالا♥️ آره مدام چک میکنم تو خودم دنبال علایم بارداریم😢.من تاحالا اقدام نمیکردم چون اماده نبودیم.الان ک کموبیش اقدام کردیم ادم نمیتونه منتظر باشه واقعا میفهمم منتظرا چه حالی دارن😢

بچه ها بقیه هم میشه بیاید اگر راهنمایی خاصی دارید بهم بگین؟ممنون میشم🙏

اگر احتمال بارداری من با این شرایط نیست و یا خیلی کنه،اون دوتا دکتر چرا گفتن برم آزمایش بارداری😢😢.

بچه ها بقیه هم میشه بیاید اگر راهنمایی خاصی دارید بهم بگین؟ممنون میشم🙏 اگر احتمال بارداری من با ای ...

وای من قرص اورژانسی ۴ تا ال دی خوردم الان دیگه نمیتونم ۴ تای بعدی رو بخورم چیکار گنم‌

بچه ها بقیه هم میشه بیاید اگر راهنمایی خاصی دارید بهم بگین؟ممنون میشم🙏 اگر احتمال بارداری من با ای ...

چون احتمال کم، به معنی احتمال صفر نیست!

من متوجه نشدم بیبی تون مثبت بود یا نه؟

وای من قرص اورژانسی ۴ تا ال دی خوردم الان دیگه نمیتونم ۴ تای بعدی رو بخورم چیکار گنم‌

متوجه نشدم عزیزم چرا؟نمیخواین باردار بشین؟