2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98817 بازدید | 341 پست
اموزشتون درمورد چشم چرونی رو قبول دارم عالیه اما  توی دنیای امروز بخش بزرگی از ارتباط ...

متوجه منظورت شدم عزیزم،بله تو دنیای جدید نمیشه سرت رو، رو زمین بندازی و ارتباط چشمی رو کاملا قطع کنی، ببین نگاه با نگاه فرق میکنه نگاه زل تو هیچ فرهنگی درست نیست شما به صورت استادتون موقع تدریس نگاه می‌کنید اما زل نمیزنید و دونه دونه به اجزای صورتش دقت نمی‌کنید، توی قرآنبرای بر خورد با نامحرم  اومده غض بصر، یعنی کوتاه کردن نگاه، نه اینکه اصلا نگاه نکنی، نگاه با دقت و خیره و رو منع کرده نه دیدن های معمولی که غیر قابل اجتنابه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
خدا از زبونت بشنوه  نمیدونی چی میکشم. خدا برای هیچ زنی نخواد.

پدر منم بمادرم خیانت کرد وقتی مادرم منو باردار بود.الان مادرم شصت و خورده ای سنشه و انقدررررررر حسرت میخوره که چرا ازش جدا نشدم..چون پدرم هرگز آدم نشد و همچنان مارو آزتر میده...حسرت میخوره کاش طلاق میگرفتم بلکه با یه مرد خوب ازدواج میکردم.زندگیش همش شده حسرت افسرده و داغون تو خواهراش از همه خوشگلتر بود ولی الان از همه داغونتر.اینو گفتم ک بدونی الان‌جوونی بچه هات بزرگ‌میشن و میرن...بهتره تصمیم جدی تری بگی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر منم بمادرم خیانت کرد وقتی مادرم منو باردار بود.الان مادرم شصت و خورده ای سنشه و انقدررررررر حسرت ...

از طرفی ما بزرگ شدیم ولی مادرمونو سرزنش کردیم‌ک چرا ازش جدا نشدی ما رو هم عذاب دادی.پس فکر نکن داری در حق بچه هات لطف میکنی

اینجا کسی نمیتونه راهنماییت کنه عزیزم فقققط مشاوره. بخدا بیشتر مردا دارن خیانت میکنن ب زناشون اگ دس ...

آره خودم همش به همین فک میکنم  اما دارم میمیرم روزی چند بار. آخه این زندگی من دارم

بازم هستن ادمایی ک میگن تو سزح شهر و جامعه هم باید هرکی هرجور دلش خواست بگرده ....

یعنی ملت باید خودشون رو بسته بندی کنند چون بعضی شوهرها چشمشون هرز میره؟

چه استدلالیه آخه؟

مردی که هیزه اگر بدونه پشت دیوار هم یه زن هست توی ذهنش تصورش میکنه! اصلا ارتباطی به اینکه دیگران چی می پوشن نداره. 

ابزار مردها و سریع ترین قوه جسمانی شون از نظر واکنش به محیط اطرافشون چشم هاشون هستن..مثل زنها که زبونشون بهتره و قوه ناطقه ی خوبی دارن.

خیلی ازین‌نگاهها پوچه و بی منظور فقط نگاه های سرسری هست نه معنادار.

نگران نباش عزیزم...بعدش تو کشور ما که خیابون  و جاهای عمومی حکم‌محل نمایش و نمایشگاه داره جای جذاب تری برای  پر کردن نگاه شون‌نیس دیگه...

پدر منم بمادرم خیانت کرد وقتی مادرم منو باردار بود.الان مادرم شصت و خورده ای سنشه و انقدررررررر حسرت ...

من با سه تا بچه  چه غلطی میتونم بکنم . اخ  که حسرتم اینه که همون چند سال پیش که فهمیدم . چرا نرفتم .