2777
2789
عنوان

بد غذا ترین آدم دنیا داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست
ای کاش مامان و بابای منم باهاش اینکارو میکردن ، از اول باهاش راه اومدن انقدر متوقع شده

بدعادت شده

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا ازدواج کنه زنش 💩 هم بزاره جلوش با به به و چه چه میخوره 😏دیدم که میگماااا

بابام هم همینه میگه ، میگه اون زنی که قراره بگیری خواهرت نیست ساعت یک شب باشه برات غذا درست کنه ، میگی نمیخورم زنت میگه به درک

عدسی نمیخوره ، آش نمیخوره ، قیمه و قرمه‌سبزی ماهی فقط یه بار میخوره ، ماهی دوست نداره من واس اینکه ...

اهان پس فقط فست فود میخوره

خیلی بده 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
عدسی نمیخوره ، آش نمیخوره ، قیمه و قرمه‌سبزی ماهی فقط یه بار میخوره ، ماهی دوست نداره من واس اینکه ...

بهش بگو غذاهای فست فودی  و سرخ کرده ضرر داره ،خدایی نکرده کبد چرب و چربی خون و ... میگیری ،اونوقت یه عمر باید غذاهای آب پز و رژیمی  بخوری 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

به خودت رحم نمیکنی به اون بدبختی رحم کن که میخواد زنش شه ... بدرک که متشنج میکنه تهش یه هفته اینکارو ...

امشب ساعت دوازده شب قرمه سبزی نخورد حالا شاید بپرسی چرا ، چون کنارش پیازمون تموم شده بود ،در حالیکه کنار غذا ترشی ، ماست و سالاد بود ،آنقدر غر زد بابام بیدار شد من بلند شدم مرغ و سیب زمینی با پنیر پیتزا سرخ کردم خورد و رفت.